Kankam alınma hiç açıklamakla da ugraşamam![]()
Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 910-005823 Siyah Lightsync Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eski diye falan mı?Kankam alınma hiç açıklamakla da ugraşamam
Açıkçası uğraşmak istemiyorum ve para geri bana gelmiyor sanki yine alışverişte kullanman gerekiyor.Parolapara+izyco cashbackla mouse kovalanabilir sanki
Merhabalar,
Başlıktaki bütçeme uygun, daha da uygunu varsa mouse önerisi rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Eskilikle alakası yok ofis mouseumun sensoru bundan iyiydiEski diye falan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası uğraşmak istemiyorum ve para geri bana gelmiyor sanki yine alışverişte kullanman gerekiyor.
Parolaparayi ibana atabiliyorsun.Bu butcede duzgun mouse sahsen bilmiyorumEski diye falan mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası uğraşmak istemiyorum ve para geri bana gelmiyor sanki yine alışverişte kullanman gerekiyor.
Attim ya zaten gulucuk atmişsin birde sana yardım edene yazıkÖyleyse uğraşılabilir fakat nasıl yapacağımı araştırırım. Öneriniz olur mu F/P. FPS oynuyorum, oyuncuyum diyebiliriz.
M300s olabilir.Parolaparaya kayit oluyorsun sanal karta para atip alisverisini papara/ininal kullanir gibi onu kullaniyorsun.Öyleyse uğraşılabilir fakat nasıl yapacağımı araştırırım. Öneriniz olur mu F/P. FPS oynuyorum, oyuncuyum diyebiliriz.
Slinghost daha mantikli sensoru daha iyi ve daha hafif.M300s olabilir.Parolaparaya kayit oluyorsun sanal karta para atip alisverisini papara/ininal kullanir gibi onu kullaniyorsun.
Gülücük attın diye sinir oldum.Tamam da hocam sadece sizin dediğinizi mi yapalım, başkasından fikir almayalım mı?