İş Bankası ehliyet harç ödemesi hakkında

şakşukacı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
709
Arkadaşlar b sınıfı sürücü belgem için yarım nüfus müdürlüğüne randevumu aldım fakat henüz başvuru bedellerini ödeyemedim. İş bankası üzerinden garç ödemeleri kısmında sadece kredi kartı kabul edildiği yazıyor. Banka kartım üzerinden ödememin bir yolu yok mu? Bu bedelleri nasıl ödeyeceğim?

Ziraatin varsa ziraatten öde yoksa git açtır makbuzunu da almayı unutma veya nüfus müdürlüğü çevresinde fotoğrafçı falan varsa oraya git onlar ödüyor

Ziraatin varsa ziraatten öde yoksa git açtır makbuzunu da almayı unutma veya nüfus müdürlüğü çevresinde fotoğrafçı falan varsa oraya git onlar ödüyor
Hemen telefon üzerinden açabiliyor muyum? Açtıktan ve işlerimi hallettikten sonra öyle boş şekilde dursa sorun olur mu?

Hemen telefon üzerinden açabiliyor muyum? Açtıktan ve işlerimi hallettikten sonra öyle boş şekilde dursa sorun olur mu?
ziraat bankasından direkt ödeyebilirsin tc numara fln girip başka bir şey yapmana gerek yok dekont alırsın maile gönder

ziraat bankasından direkt ödeyebilirsin tc numara fln girip başka bir şey yapmana gerek yok dekont alırsın maile gönder
Evet şimdi baktım sanırım hesap açmadan bir Ziraat Atmsinden hepsini tek bir şekilde ödeyebiliyoruz sanırım doğru mudur?

Evet şimdi baktım sanırım hesap açmadan bir Ziraat Atmsinden hepsini tek bir şekilde ödeyebiliyoruz sanırım doğru mudur?
evet atm yada ziraat uygulamasındanda ödeyebilirsin evde birinin ziraati yada senin fark etmez ödeyebilirsin
ama atm den ödicem dersen
  1. Giriş tuşuna basıyoruz.
  2. Ödemeler,
  3. Vergi Ödemeleri,
  4. Ehliyet Harç İşlemleri,
  5. TC kimlik giriniz,
  6. En son seçenek ise ödeme miktarını gireceksiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet atm yada ziraat uygulamasındanda ödeyebilirsin evde birinin ziraati yada senin fark etmez ödeyebilirsin
ama atm den ödicem dersen
  1. Giriş tuşuna basıyoruz.
  2. Ödemeler,
  3. Vergi Ödemeleri,
  4. Ehliyet Harç İşlemleri,
  5. TC kimlik giriniz,
  6. En son seçenek ise ödeme miktarını gireceksiniz.
böyle yapman gerekecek

Arkadaşlar b sınıfı sürücü belgem için yarım nüfus müdürlüğüne randevumu aldım fakat henüz başvuru bedellerini ödeyemedim. İş bankası üzerinden garç ödemeleri kısmında sadece kredi kartı kabul edildiği yazıyor. Banka kartım üzerinden ödememin bir yolu yok mu? Bu bedelleri nasıl ödeyeceğim?
naptın kanki nası hallettin senden sonra gelecek olanlar için ufak bi bilgilendirme yapıver

naptın kanki nası hallettin senden sonra gelecek olanlar için ufak bi bilgilendirme yapıver
Kardeşim selamlar dün hallettim işler. Öncelikle bir Ziraat atm den parayı yatırdım. Hepsini tek bir şekilde ödedim öyle. Youtube'a yazarsan bulabilirsin. Kartsız işlemlerden vergi ödemeleri kısmından ilerleyeceksin. Ama sanırım belli Ziraat atmlerinde oluyor çünkü ilk denediğim atmde yapamadım. Daha sonra belediyenin nüfus müdürlüğüne gidiyorsun tabi öncesinde randevu alıp. Sonra danışmana ne için geldiğini söyle o seni yönlendirir zaten. Benim kimlik resmim eski ve imzamda olmadığı için ilk önce kimliğimi yenilemem istendi. Eski resmime de kadın beni benzetemediği için bir yakınının gelmesini istedi kimlik doğrulaması için. Parmak izleri, imza derken kimliği de yeniledik sürücü belgesini de hallettik. Şimdi eve gelmelerini bekliyorum bugün gelir büyük ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,602
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri