AirPods Hakkında Sorular

verctoisgonnaback

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
324
Dostlar selam, günlük kullanım için AirPods almayı düşünüyorum lakin şu an herhangi bir model vesaire aklımda yok.
Bu kulaklığın sizce avantaj/dezavantajları nelerdir
Sizce alınabilir bir kulaklık mı
Pro yerine normal veya bir iki nesil geri model tercih edilmesi mantıklı mı
PC'ye bağlayınca iyi performans alır mıyım
Teşekkürler.

Airpods Pro 2'yi 6bin TL'ye almıştım. Harcadığım en iyi 6bin tl oldu diyebilirim. PC'ye bağlayınca da herhangi bir performans farkı olmuyor. Mod geçişlerini yapabiliyorsun tuşlar ile.

Açıkçası 1.5 senedir kullandığım için fiyatlara bakmadım. Ben 6 taksit ile almıştım. Eğer böyle fırsat bulursan değer bence. Öte yandan sanırım bir sonraki apple etkinliğinde pro 3 çıkacak. O da beklenilebilir.
Peki pro değil de daha uygun fiyata AirPods 3 tercih etmek mantıklı mı, bir de mod geçişleri dediğiniz gürültü engelleme vs. mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece müzik dinliyorum bu arada, arada pcye de bağlayıp vakit geçirmek istiyorum.

Peki pro değil de daha uygun fiyata AirPods 3 tercih etmek mantıklı mı, bir de mod geçişleri dediğiniz gürültü engelleme vs. mi

Sadece müzik dinliyorum bu arada, arada pcye de bağlayıp vakit geçirmek istiyorum.
Eğer toplu taşımayı sık kullanıyorsan kesinlikle pro 2'yi tercih etmeni öneririm. Otobüste bir takıyorum dünyayla bağlantım kopuyor :D
Evet şeffaf mod ve gürültü engelleme modlarından bahsettim. 3 modelini kullanmadım, belki deneyimleyen arkadaşlar yorum yapar.

Eğer toplu taşımayı sık kullanıyorsan kesinlikle pro 2'yi tercih etmeni öneririm. Otobüste bir takıyorum dünyayla bağlantım kopuyor :D
Evet şeffaf mod ve gürültü engelleme modlarından bahsettim. 3 modelini kullanmadım, belki deneyimleyen arkadaşlar yorum yapar.
Peki en üst ses düzeyine aldığınız zaman dışarıya ses veriyor mu

Dostlar selam, günlük kullanım için AirPods almayı düşünüyorum lakin şu an herhangi bir model vesaire aklımda yok.
Bu kulaklığın sizce avantaj/dezavantajları nelerdir
Sizce alınabilir bir kulaklık mı
Pro yerine normal veya bir iki nesil geri model tercih edilmesi mantıklı mı
PC'ye bağlayınca iyi performans alır mıyım
Teşekkürler.
Tek sıkıntısı disariya ses vermesi onun disinda mikrofon kalitesi idare eder. Ben pc’ye bağladım hiç bir sıkıntı olmadı

iphone kullanıcısı değilseniz aynı fiyata daha iyileri var

Benim kulağıma silikonlular olmadığı için Pro kullanmıyorum, deneme şansım oldu ama bende ki 2. nesil ve 3. nesil ile çok farkını göremedim. Aktif olarak neredeyse 1 yıldır 3. nesil kullanıyorum her yönünden memnunum. Şarj süresi, ses kalitesi, ses yüksekliği anlamında.

iphone kullanıcısı değilseniz aynı fiyata daha iyileri var
iPhone kullanıcısıyım dostum.

Benim kulağıma silikonlular olmadığı için Pro kullanmıyorum, deneme şansım oldu ama bende ki 2. nesil ve 3. nesil ile çok farkını göremedim. Aktif olarak neredeyse 1 yıldır 3. nesil kullanıyorum her yönünden memnunum. Şarj süresi, ses kalitesi, ses yüksekliği anlamında.
Silikon olmadığı için uzun süreli kullanımda rahatsız ettiği söylendi doğru mudur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,594
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri