🔥İndirim Asus Vivobook 16 Snapdragon X X1 24.799 TL

Asus Zenbook 14 UM3402 kullanıyorum, gerçekten kötü bir cihaz. Windows ihtiyacından dolayı Macbook Air parası vermek zorunda kalsam da cihazın yazılımsal anlamda sağlam tek bir detayı yok. Asus'un bug'lara karşı bir hamlesi de yok. En basitinden üç aydır hoparlör çalışmıyor (format atmak lazım). :)
Windows 11 mi kullanıyorsun dostum. Driverbooster tarzı uygulamalar ile sürücüleri güncellemiştim. Aynı sorunlarla karşılaştım, hatta 2-3 pc de oldu. Marka Asus tabi :). Format attım sorun çözüldü.

Windows 11 mi kullanıyorsun dostum. Driverbooster tarzı uygulamalar ile sürücüleri güncellemiştim. Aynı sorunlarla karşılaştım, hatta 2-3 pc de oldu. Marka Asus tabi :). Format attım sorun çözüldü.
Evet, cihaz 11'le geldi ve tüm uygulamalar 11'e uyumlu. Driver Booster kullanmadım sırf bu yüzden, format atmadan düzelmiyor. Normalde format atıp güncellemeleri engelliyordum ama işten dolayı cihazı sık sık güncellemek gerekince kaldırdım o engeli. İlk büyük güncelleme sonrası kapağı kaldırınca uyanmama, hoparlörden kesinlikle ses gelmeme, fonksiyon tuşunu kilitleme işlevi ve tabii ki iyi olan batarya süresi gibi detaylar yok oldu gitti. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,422
Üyeler
174,148
Son üye
Fehim09
Geri