🔥İndirim Lenovo Ideapad 5 AMD Ryzen 5 8645HS Katlanılabilir 24.999 TL

Şu trackpad leri neden ortalamıyorlar da hep sola doğru yanaştırıyolar anlamış değilim. Laptop alma planım var ama sırf görüntüsünden dolayı almak istemiyorum bunları macbook almayı düşünüyorum trackpad inden dolayı.

Şu trackpad leri neden ortalamıyorlar da hep sola doğru yanaştırıyolar anlamış değilim. Laptop alma planım var ama sırf görüntüsünden dolayı almak istemiyorum bunları macbook almayı düşünüyorum trackpad inden dolayı.
Hızlı kullanım için ele daha yakın olması daha iyi bence ama görünüş olarak güzel durmuyor yeri

BIlgisayar mühendisliği okuyacak biri için nasıl olur? Hızlı cevap verirseniz sevinirim dostlar stok bitiyor sanırım

Ben daha 1.sınıf bilgisayar mühendisiyim hocam bu bilgisayar size oyun oynamayacaksanız fazlasıyla yetecektir merak etmeyin.
Oyun oynamayacağım hocam laptoptan
Aslında şöyle bir şey düşünüyordum ama konudaki ürün çok daha iyiyse bütçeyi esnetebilirim

Aslında şöyle bir şey düşünüyordum ama konudaki ürün çok daha iyiyse bütçeyi esnetebilirim
Konudaki bilgisayar bu bilgisayara dahili grafik birimi olarak fark atıyor, işlemci olarakta biraz daha iyi.

Konudaki bilgisayar bu bilgisayara dahili grafik birimi olarak fark atıyor, işlemci olarakta biraz daha iyi.
Fiyat farkına değecek bir fark var mı? Ve bu ürünün katlanmaz hali ve birebir aynısı (sanırım) 23K. O daha mantıklı geldi. Katlanır olması benim için bir artı değil eksi de değil

Ekran kartsız laptoplar hakkında çokta bilgim yok hocam maalesef kusuruma bakmayın ama oyun oynamaycaksaniz bu tür laptoplar sizi fazlasiyla tatmin eder.

Geri