Gojira
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
128 gb ip 15 kurtarmazki üzer adamı androide yönelmesini öneririrmHocam adamın Bütçesni bence fazla aşıyor ip 15 256
128 gb ip 15 kurtarmazki üzer adamı androide yönelmesini öneririrmHocam adamın Bütçesni bence fazla aşıyor ip 15 256
13 Pro Max’te düşündüm fakat sıfır faturalı garantili cihaz daha iyi bence. 2. elin geçmişi nasıl bilinmiyor.15 yerine 13 pro max alın daha iyidir bu gibi telefonların düz modelleri alınmaz
hocam sıfır iyi tabikide özellikler pro maxin daha iyi tekrar düşünün derim13 Pro Max’te düşündüm fakat sıfır faturalı garantili cihaz daha iyi bence. 2. elin geçmişi nasıl bilinmiyor.
Evet öyle ama kullanılmış cihaza 40-45k vermek istemem hocam.hocam sıfır iyi tabikide özellikler pro maxin daha iyi tekrar düşünün derim
temiz bir cihazsa neden olmasın hocamEvet öyle ama kullanılmış cihaza 40-45k vermek istemem hocam.
16 e tasarım olarak sizi bilmem ama bana hiç hoş görünmüyorŞu an kullandığım cihaz iPhone X ve 3 yıldır bende kasma donma bir şey yok fakat hem çok ısınıyor hem pili yetersiz hemde ekranında pikseller arızalı. 13 pek içime sinmiyor almışken yeni çıkmış cihaz olsun 3-5 yıl kullanayım.
15te çapraz kamera dizilimi dinamik ada geniş açı aklımı çeliyor
16e ise bir tek batarya ve işlemci aklımı çeliyor
Güncel olarak 15 kullanıyorum tavsiye ederim varsa sorun sorabilirsin.Şu an kullandığım cihaz iPhone X ve 3 yıldır bende kasma donma bir şey yok fakat hem çok ısınıyor hem pili yetersiz hemde ekranında pikseller arızalı. 13 pek içime sinmiyor almışken yeni çıkmış cihaz olsun 3-5 yıl kullanayım.
15te çapraz kamera dizilimi dinamik ada geniş açı aklımı çeliyor
16e ise bir tek batarya ve işlemci aklımı çeliyor
Zamanında XR bile daha çok cazip gelmişti.16 e tasarım olarak sizi bilmem ama bana hiç hoş görünmüyor
15e bütçem ucu ucuna çıkıyodüz 15 değilde 15pro serisini alabilirseniz onu alın