IPhone 15 mi 16e mi ?

Evet ama ben cihazı 5 sene kullanmak istiyorum Allah nasip ederse ve bu 5 seneyi tek kamerayla geçirebilir miyim bilmiyorum.
İşte ona göre düşünün derim Ben kamera aman aman kullanan birisi değilim ama kullandığım zamanda geniş açı kamerası ya da sinematik mod hiç ama hiç kulllanmadım diyebilrim Ana kamera 48 mps bana yetiyor ama sizi bilemiyorum çok kamerayı kullanıyor musnuz

İşte ona göre düşünün derim Ben kamera aman aman kullanan birisi değilim ama kullandığım zamanda geniş açı kamerası ya da sinematik mod hiç ama hiç kulllanmadım diyebilrim Ana kamera 48 mps bana yetiyor ama sizi bilemiyorum çok kamerayı kullanıyor musnuz
Bi gezmeye gitmede en az 70 foto çekiyorumdur ve sosyal medyada paylaşmayı seviyorum.

Şu an kullandığım cihaz iPhone X ve 3 yıldır bende kasma donma bir şey yok fakat hem çok ısınıyor hem pili yetersiz hemde ekranında pikseller arızalı. 13 pek içime sinmiyor almışken yeni çıkmış cihaz olsun 3-5 yıl kullanayım.

15te çapraz kamera dizilimi dinamik ada geniş açı aklımı çeliyor
16e ise bir tek batarya ve işlemci aklımı çeliyor
düz cihaz alınmasını pek önermem ip14 pro alabilirsen 2. elde daha iyi olur ki ben iphone önermem s25 varken bir tık tırt kalıyor yanında.

16 veya 14 Pro
Android alırım dersen Honor Magic 7 Pro ona paran yetmezse Magic 6 Pro veya S25, Mi 14T Pro gibi ürünlere de bakabilirsin

Hocam ben 16 e tercih ettim ama geniş açı kamera ile işim olmaz dinamik adayı da çok önemsemedim pil konusunda 16 e baya başarılı yazılım performans konusunda uzun sureli kullanım olduğu için tercih ettim ve kamerasıda beni tatmin ediyor açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ek takas desteği 5k tl tl iphone 15 3 k tl ek takas desteğide açıkcası beni etkiledi
hangi site ek takas desteği 5 bin tl veriyor hocam

Şu an kullandığım cihaz iPhone X ve 3 yıldır bende kasma donma bir şey yok fakat hem çok ısınıyor hem pili yetersiz hemde ekranında pikseller arızalı. 13 pek içime sinmiyor almışken yeni çıkmış cihaz olsun 3-5 yıl kullanayım.

15te çapraz kamera dizilimi dinamik ada geniş açı aklımı çeliyor
16e ise bir tek batarya ve işlemci aklımı çeliyor
16e tercih ederdim sırf Apple olcaksa dinamik ada ile işiniz yoksa geniş açı önemsemiyorsanız kesinlikle 16e 4000 mah a18 ile süper olur

Ama ben s25 alırdım.

Bi gezmeye gitmede en az 70 foto çekiyorumdur ve sosyal medyada paylaşmayı seviyorum.
Eğer böyle bir beklentin varsa depolamada kurtarmazki seni android öneririm s25 ama illa birini alıcaksan 256 ip15 16 e den uzak dur

Benim x’e 1.5k teklif ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet hocam bir telefonada 50k üstü para vermek istemem ama ilerde pişman olur muyum acaba ?
Hocam performans ve yazılım ve yazılım güncelleme konusunda pişman olmazsanız buna eminim fakat işte sizin geniş açı kamera ya da magesafe işiniz çok olur mu bunu bilemiyorum magesafe kılıf illaki halledersiniz aka geniş açı ve dinamik ada ile işiniz olur mu onu kendinize sorun öyle karar verin. Ama ekran kasa oranları aynı ip15 ile sadece dinamik ada var.

ben yaklaşık 1 hafta önce burada konu da açtım telefon hakkında ve 36 ya ikinci elden yurt içi ve aylık garantisi olan 14 plus aldım gayet de iyi ve bi arkadaşım bütçeni zorlama zaten iphone piyasası ölmez cihazına güzel bak eline para geçince elindeki sat üzerine biraz daha koy üst modellere geç dedi mantıklı geldi ve 14 plus aldım

Geri