Naptınız hocam aldınız mı ?https://ty.gl/lre6vqh7gdtgm alınır mı arkadaşlar sizce
bu fiyat bandında kaliteli bişey çıkmaz bir süre idare eder sonrasında ya tekerleri kırılır ya süngerler ezilir alttaki destekler kalcaya baskı yapar amortisör bozulur vs. idarelik almaktansa taksitli şeklide daha kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederimYok hocam hala beklemedeyim kimse net bir dönüş yapmadı ben de güvenmedim sağlam indirim bekliyorum xdrive da vs eğer gelirse
bu fiyat bandında kaliteli bişey çıkmaz bir süre idare eder sonrasında ya tekerleri kırılır ya süngerler ezilir alttaki destekler kalcaya baskı yapar amortisör bozulur vs. idarelik almaktansa taksitli şeklide daha kaliteli ürünlere yönelmenizi tavsiye ederim
gaming gece lerini kaçırmayın denk gelir ama 4k cıvarına gelirmi bilememİndirim bekliyorum hocam iyi bir markaya
Rebelx Victor fabrik aldım 4100 falandı kupon cashback vb 3.5 a gelmişti hala aynı fiyattaysa ona bakın 4 5 ay oldu hala bı sıkıntısı yok kullaniyorum
Evet bu fiyat ne ama boru olmuşgaming gece lerini kaçırmayın denk gelir ama 4k cıvarına gelirmi bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Rebelx Oyuncu Koltuğu Victor Fabric Premium Kumaş Oyuncu Koltuğu
Oyuncu Koltukları kategorisindeki Rebelx Oyuncu Koltuğu Victor Fabric Premium Kumaş Oyuncu Koltuğu ürüne göz atın | Koçtaşwww.koctas.com.tr
bumu deediğin urun
akakçecen baktım 5.5 a varEvet bu fiyat ne ama boru olmuş