MSİ RTX 5070 PC SON KONTROL EKSİK VARMI

Merhaba bir PC topladım ama bu işlerin uzmanı olmadığım için her şeyi bilemiyorum tabii ki de. Bir bilene başvurmak en iyisi olacak diye düşündüm. Eksik, uyuşmayan parça, parça önerisi vb. yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim : )

İşlemci: Intel Core Ultra 9 285K.

Anakart: MSI Z890 Gaming Plus.

RAM: Corsair Vengeance 32 GB 6000MHz CL36.

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 5070 Gaming Trio OC.

Kasa: MSI MAG pano 100R.

İşlemci soğutucusu: MSI MAG CoreLiquid A13 360.

PSU: MSI A1000GL PCI-E5 1000W 80+ Gold.

SSD: Corsair MP600 Pro nh 1TB.

Monitör: MSI MPG 325cqrxf 32 inç 280Hz.

Klavye: Razer Blackwidow V4.

Mouse: Razer Cobra Pro.
beyaz mı olacak

Hocam 5070 o bütçeye çok düşük, single 3A oyunları ağırlıklı oynuyorsan 5080 alıp 4k monitörle keyfini çıkarmak varken çok garip bir sistem dizmişsin. Ama sistemde render veya video edit işleriyle de uğraşıcaksan bir nebze olabilir ama yine de mantıklı değil

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ertekinayberk

@ertekinayberk
siyah olur dersen anakart olarak https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,812630211.html

Hocam 5070 o bütçeye çok düşük, single 3A oyunları ağırlıklı oynuyorsan 5080 alıp 4k monitörle keyfini çıkarmak varken çok garip bir sistem dizmişsin. Ama sistemde render veya video edit işleriyle de uğraşıcaksan bir nebze olabilir ama yine de mantıklı değil
Yine olmaz kral 9950x3d alırım 5070ti alırım bundan iyidir renderda da artık amd yapıyor bir şeyler

Son düzenleme:

@ertekinayberk

siyah olur dersen anakart olarak https://www.akakce.com/anakart/en-u...-wifi7-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,812630211.html

Yine olmaz kral 9950x3d alırım 5070ti alırım bundan iyidir renderda da artık amd yapıyor bir şeyler
çok teşekkürler reis

ram olarak 32 gb nasıl bu arada

sistemi düzenleyip ekran kartını arttırmak istiyorum da dediğin gibi ama yan bileşenler (ram, anakart, psu vb.) minimum ne kadar olmalı

yani 5080 + amd 9950x3d yanında minimum neler olmalı

sistemi düzenleyip ekran kartını arttırmak istiyorum da dediğin gibi ama yan bileşenler (ram, anakart, psu vb.) minimum ne kadar olmalı

yani 5080 + amd 9950x3d yanında minimum neler olmalı
niye 9950x3d

Merhaba bir PC topladım ama bu işlerin uzmanı olmadığım için her şeyi bilemiyorum tabii ki de. Bir bilene başvurmak en iyisi olacak diye düşündüm. Eksik, uyuşmayan parça, parça önerisi vb. yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim : )

İşlemci: Intel Core Ultra 9 285K.

Anakart: MSI Z890 Gaming Plus.

RAM: Corsair Vengeance 32 GB 6000MHz CL36.

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 5070 Gaming Trio OC.

Kasa: MSI MAG pano 100R.

İşlemci soğutucusu: MSI MAG CoreLiquid A13 360.

PSU: MSI A1000GL PCI-E5 1000W 80+ Gold.

SSD: Corsair MP600 Pro nh 1TB.

Monitör: MSI MPG 325cqrxf 32 inç 280Hz.

Klavye: Razer Blackwidow V4.

Mouse: Razer Cobra Pro.
kullanım amacınız nedir hocam?

@ertekinayberk monitör bütçeye dahil sanırım nasıl bir şey istiyorsunuz oled va veya ips kaç hz kaç k ve sistem beyaz mı siyah mı istiyorsunuz?

Geri