50000 TL 75 İnç 190 Ekran TV Önerisi

iamquax

80+
Reaksiyon skoru
18
Bu bütçede istediğim özellikte bu TV buldum arkadaşlar oturma odası geniş olduğu için ekran büyük olması gerekli hem dayanıklı hem performansı yüksek TV arıyorum öneriniz var ise bekliyorum.

Bu bütçede istediğim özellikte bu TV buldum arkadaşlar oturma odası geniş olduğu için ekran büyük olması gerekli hem dayanıklı hem performansı yüksek TV arıyorum öneriniz var ise bekliyorum.

Forumda televizyoncu bir arkadaş vardı kendisi TCL veya Samsung öneriyor en az tamire gelen ve panel kalitesinden dolayı bu iki marka dışına çıkmayı pek tavsiye etmedi.Bu bütçelerde bu model en iyi tercihlerden biri olacaktır.

Forumda televizyoncu bir arkadaş vardı kendisi TCL veya Samsung öneriyor en az tamire gelen ve panel kalitesinden dolayı bu iki marka dışına çıkmayı pek tavsiye etmedi.Bu bütçelerde bu model en iyi tercihlerden biri olacaktır.
Şuan LG markasına ait modelini bilmedigim bir TV var evde sanırsam 55 inç 10 senedir sağlam panelde biraz kararmalar oldu ve taşıdığımız evde ki oda büyük oldugu için ekranı büyük seçmeyi hedefliyorum TCL çok duydum ama tecrübe edemedim bakalım belkide edeceğim

75 inç de tlc harici alamazsınız büyük ihtimal 50k ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eger 65 inç düşünüyorsanız kendi evimde kullandıgım tv

Şuan LG markasına ait modelini bilmedigim bir TV var evde sanırsam 55 inç 10 senedir sağlam panelde biraz kararmalar oldu ve taşıdığımız evde ki oda büyük oldugu için ekranı büyük seçmeyi hedefliyorum TCL çok duydum ama tecrübe edemedim bakalım belkide edeceğim
LG sağlam ama aktif kullanımda bozulmaya yatkın bir paneli var

Büyük ihtimal led arızası dır. Ben TCL almanızı tavsiye ederim samsung hangi serisi olduğuna bağlı onuda alabilirsiniz keza lg de alabilirsiniz(modele bağlı)

1747309108574.webp

Samsung lg tcl bu üç markaya bakabilirsin harici ucuz diye alacağın tvlerin çoğunda hosuna gitmeyen sorunlarla karşılasacaksın

Alıntıyı görüntüle
Samsung lg tcl bu üç markaya bakabilirsin harici ucuz diye alacağın tvlerin çoğunda hosuna gitmeyen sorunlarla karşılasacaksın
Hocam bu grafik aslında geçen seneyle kıyaslandığında Samsung ve lg nin pazar payının düştüğü tcl in yükseldiğini gösteriyordu diye hatırlıyorum.

Senin attığın model daha iyi hocam panel yenileme hızı parlaklık oranı ses çıkışı vs daha üstün
hocam kalitesi uzermi genelikle evde futbol yada dizi film izlemek icin alınacak benimde yaptıgım incelemede bu paraya bu ozelliklere sahip başka tv goremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,505
Üyeler
186,498
Son üye
Hüseyin Aslan
Geri