4-5k arası monitör önerisi

Reaksiyon skoru
57
Bütçe
5000
Merhaba, iyi forumlar. Başlıkta yazdığım gibi 4-5k arası çok gerek olursa 5500e monitör bakıyorum. Herkes farklı bir şey öneriyor, kafam çok karıştı, yardımcı olabilir misiniz?
Şu an LG 75Hz 20inchlik bir monitörüm var, alacağım monitör ana monitör olacak.
Ekran kartım ASUS 1660 Ti.

Aradığım özellikler;
27 olursa güzel olur ama performansı düşük olacaksa 24 de işimi görür.
Valorant, CS, yeri gelince dizi film izliyorum.
Hoparlör şart değil ama olursa da hayır demem.
Şimdiden teşekkürler.

Bende ariyorum ne aldın?
AOC 24G42E aldım.Garip bir monitör, piyasada yeni galiba.Ayarlara iyi hakim olmak gerekiyor,monitör ayarları çok önemli monitör için.Ghosting ve ölüpiksel sorunu çıkmadı.İade etme şansım var ama etmedim.Valorant ve fifa oynadım şuana kadar memnunum.4 günlük deneyimle ancak bunları söyleyebilirim biraz araştırırsan herkesin bu modeli önerdiğini görürsün.Merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olurum.

asus vg249q3a modelini tercih edebilirsin 180 hz ıps 1 ms ürün

AOC 24G42E aldım.Garip bir monitör, piyasada yeni galiba.Ayarlara iyi hakim olmak gerekiyor,monitör ayarları çok önemli monitör için.Ghosting ve ölüpiksel sorunu çıkmadı.İade etme şansım var ama etmedim.Valorant ve fifa oynadım şuana kadar memnunum.4 günlük deneyimle ancak bunları söyleyebilirim biraz araştırırsan herkesin bu modeli önerdiğini görürsün.Merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olurum.
hocam deneyimleriniz nasıl

hocam deneyimleriniz nasıl
Valla ayarlarına hakim olduktan sonra güzel monitör.Ölü piksel bende çıkmadı.Ghosting test yaptım orda da sorun çıkmadı.Valorant cs gibi oyunlarda bir sorun yaşamadım.Fifada ghosting sorunu yaşamıştım overdrive ayarını kısınca düzeldi.Memnumum.

Valla ayarlarına hakim olduktan sonra güzel monitör.Ölü piksel bende çıkmadı.Ghosting test yaptım orda da sorun çıkmadı.Valorant cs gibi oyunlarda bir sorun yaşamadım.Fifada ghosting sorunu yaşamıştım overdrive ayarını kısınca düzeldi.Memnumum.
256f ile çok arasında kaldım 1000 tl falan fark var aralarında

Merhaba, iyi forumlar. Başlıkta yazdığım gibi 4-5k arası çok gerek olursa 5500e monitör bakıyorum. Herkes farklı bir şey öneriyor, kafam çok karıştı, yardımcı olabilir misiniz?
Şu an LG 75Hz 20inchlik bir monitörüm var, alacağım monitör ana monitör olacak.
Ekran kartım ASUS 1660 Ti.

Aradığım özellikler;
27 olursa güzel olur ama performansı düşük olacaksa 24 de işimi görür.
Valorant, CS, yeri gelince dizi film izliyorum.
Hoparlör şart değil ama olursa da hayır demem.
Şimdiden teşekkürler.

Geri