Rampage Zenith 27" OLED Monitör 19999 TL

Kalitesi eminim kötü değildir ancak Samsung oledler 18-20 bin aralığındayken bu fiyata (indirim yapmalarına rağmen) pek şansı yok.
O fiyat sadece öğrenciler için geçerli. Her yerde 18'e samsung oled monitör satılıyor gibi anlatıyorsunuz.

Samsung'un parlaklığını dan daha iyi parlaklığı falan var. Bence görüntü olarak da muazzam

Bu seviyedeki OLED panellerde zaten 2-3 olasılık var uyduruk bir şey kullanma şansları yok :D Önemli olan panel korumada ne yaptıkları. Ama şimdi Samsung agresif fiyatlandırmalar yaparken bu paralara işleri zor, indirim yaparsalar şansları olabilir.

Rampage yerine başka markayla çıkış yapsaydılar daha iyiydi hem f/p değil hem rampage markasının itibarı iyi değil
Rampage markasının itibari sadece bilgisayardan anlayan kişilere gore iyi degil. Çevremde ne kadar anlamayan bilgisayar sahibi arkadaşım varsa rampage, gamepower tarzı markaları ust düzey saniyor:D

QD oled se samsung, düz oled se lg dir neyini sordun zaten başka alternetif yok.
Panel markasından ziyade modeli önemli hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O fiyat sadece öğrenciler için geçerli. Her yerde 18'e samsung oled monitör satılıyor gibi anlatıyorsunuz.
Hocam öğrenci tanıdığı olmayan yok, forumda herkes bir şekilde bulabiliyor. İnternette azıcık araştırma yapan da zaten bu konuya denk gelir, yöntemi çözer.

Rampage yerine başka markayla çıkış yapsaydılar daha iyiydi hem f/p değil hem rampage markasının itibarı iyi değil
Keşke öyle yapsalardı ama bizi ilgilendirmiyor serinin kalitesini de etkilemiyo zaten şuan samsung varken alınmaz o daha ucuzdu sanki

Panel markasından ziyade modeli önemli hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam öğrenci tanıdığı olmayan yok, forumda herkes bir şekilde bulabiliyor. İnternette azıcık araştırma yapan da zaten bu konuya denk gelir, yöntemi çözer.
2k da 2 tane model var zaten 240 ve 360 lik

Samsung'un parlaklığını dan daha iyi parlaklığı falan var. Bence görüntü olarak da muazzam
Abi napıyosunuz lamba niyetine mi kullanacaksınız :D gözlerinizi erken yaşta elinize alacaksınız parlaklık napacaksın o kadar . ben kullanıyorum monitörü gayet ideal gözlerim rahat her şey net monitörde . O kadar kuru muhabbet dönüyor ki bazen cevap vermeden edilmiyor .

20bin TL ve rampage... Bilemedim şimdi.

Abi napıyosunuz lamba niyetine mi kullanacaksınız :D gözlerinizi erken yaşta elinize alacaksınız parlaklık napacaksın o kadar . ben kullanıyorum monitörü gayet ideal gözlerim rahat her şey net monitörde . O kadar kuru muhabbet dönüyor ki bazen cevap vermeden edilmiyor .
Yahu cevap versen ne vermesen ne sana ne kardeşim her üretici farklı parlaklık koyuyor buna yorum yapıp yapmayacağimizi sana mı soracağım onu anlamadım. 10 senedir PC var 400 cd parlakliktan aşağıya parlaklık sönük geliyor bana

Yahu cevap versen ne vermesen ne sana ne kardeşim her üretici farklı parlaklık koyuyor buna yorum yapıp yapmayacağimizi sana mı soracağım onu anlamadım. 10 senedir PC var 400 cd parlakliktan aşağıya parlaklık sönük geliyor bana
:D bende 20 senedir var canım benim . Bahsettiğiniz parlaklığı kendi gözünüze göre yorumlamayın insanların monitör alırken ki fikirlerini karıştırmak için söylemeyin . Ve göz sağlığına belli bir parlaklık zararlı. Zaten 30 cm mesafeden bakacağın monitör . Güneş altında oyun oynamayacaksan gayet yeterli monitör. Adamlar o kadar üretmiş yani yeterli olmayacağını bilseler zaten tv üreticisi olarak 250 cd koymazlardı .

Geri