PC Game Pass CoD Modern Warfare II'nin online ve campaign kısmına girmiyor

İndirilebilir olarak sadece DMZ gözüküyor. Bu DMZ ne tam olarak? Redditte sorunun onunla ilişkili olduğundan bahsetmişler ama tam anlamadım.

DMZ'yi indiip deneyeyim dedim, MW2'ye özel ayrı bir HUB'mış galiba. Multiplayer ve diğer bazı özel oyun modlarına erişiliyor sanırım oradan ama senaryo modu görünmüyordu. Yalnız ana COD HUB'ı zaten vardı, böyle HUB içinde HUB olmuş oldu. Çok saçmaladılar iyice. Oyunu açabilmek bir başarı. Böyle oyun oynama şekli yok abi
DMZ modu hayatta kalma modu değişik bir şey. Minecraft survival games gibi bir mod, ben öyle benzettim. COD'un özel HUB'ı ve ekstra bir HUB dediğin gibi gerçekten saçma olmuş. Call of Duty bir oyun üzerinden DLC gibi birden fazla oyun çıkardığı için böyle oldu. Alt zemin aynı sadece oyunlar farklı. Bu sebepten dolayı bu tarz sorunlar yaşıyoruz maalesef. Bu arada hala çözemedim sorunu :D

Xbox App üzerinden Campaign Pack 1'i indirmen gerekiyor. Normalde CoD App içinden de indirebilmen lazım ama sanırsam buglı. Ben sorunsuz şekilde indirip bitirdim.

1746734755338.webp

ben indirdiğim halde kilitliydi. sadece dmz'yi ve multiplayer'ı oynayabiliyorum.
İnternet problem değilse komple silip yüklerken campaign pack 1 seçip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Campaign Game Pass'de var fakat bazılarında buglı sanırım.

İnternet problem değilse komple silip yüklerken campaign pack 1 seçip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Campaign Game Pass'de var fakat bazılarında buglı sanırım.
Dmz'yi indirmiştim. DMZ MW2 için özel bir hub gibi, multiplayer ve cooperative modların hepsi orada toplanmış. Ben DMZ'den sonra bir de multiplayer indirdim ancak COD ana HUB'ında multiplayer yine kilitli gözüküyordu. Fakat DMZ'yi açtığımda multiplayer oynayabildim. Aşırı saçma bir olay var burada. DMZ'de Story diye bir bölüm olsa oynayabileceğim aslında ama yoktu

Dmz'yi indirmiştim. DMZ MW2 için özel bir hub gibi, multiplayer ve cooperative modların hepsi orada toplanmış. Ben DMZ'den sonra bir de multiplayer indirdim ancak COD ana HUB'ında multiplayer yine kilitli gözüküyordu. Fakat DMZ'yi açtığımda multiplayer oynayabildim. Aşırı saçma bir olay var burada. DMZ'de Story diye bir bölüm olsa oynayabileceğim aslında ama yoktu
Ben sadece CoD App indirdim. DMZ, Multi vs. hiçbir şey indirmedim. Dediğim gibi muhtemelen buglı, tamamen sil yükle yaptığın zaman düzelmesi gerekiyor.

Ben sadece CoD App indirdim. DMZ, Multi vs. hiçbir şey indirmedim. Dediğim gibi muhtemelen buglı, tamamen sil yükle yaptığın zaman düzelmesi gerekiyor.
dediğiniz gibi yaptım ama yine bu şekilde gözüküyor. Sistem yüklediğimi anlıyor zaten launch diyor ama kilitli.

Ekran görüntüsü 2025-05-09 173419.webp

Son düzenleme:
işe yaradı mı. yaradıysa yönetimi detaylı anlatabilir misin
Yaradı hocam tek yapmanız gereken şey windowsunuzu tekrardan kurmak ben formatladım siz exe ile deneyin ben win10 dan 11'e geçtim belki sıfırlarsanız da olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri