Ben bütün eklentileri indirdiğim halde oyuna giriş yapamıyorum. Arkadaşla aynı sorundan mağduruzAyarlar kısmında indirmeler gibi bişey olacak oraya girip baksana online kısmını indirilmiş mi diye. Belki sadece campaign modu olabilir.
peki sürümün ultimate mi yoksa sadece pc versiyon muXbox'un da böyle can sıkıcı durumları var. Herkes de aynı olmuyor. Bende sorun yok mesela. Şu an oyundayım bile.
yanlış bilmiyorsam oyun içinden indirme yaparsan 50 gözüküyor ama 25-27 indiriyorOyunun dosya boyutu kaç gb gözüküyor
saatlerdir araştırma yapıyorum yok bulamıyorum cidden. Bir sürü İngilizce kanalları izledim yabancı forumları okudum hala bulamadım çözümü. Siz bulabildiniz mibende ultimate var ama aynı sorun var. çözebilen var mı?
peki sürümün ultimate mi yoksa sadece pc versiyon mu
çözüm yok gibi hocam. sorunu yaşamayan kullanıcı sayısı nadir zaten. beklememiz gerek galibayanlış bilmiyorsam oyun içinden indirme yaparsan 50 gözüküyor ama 25-27 indiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
saatlerdir araştırma yapıyorum yok bulamıyorum cidden. Bir sürü İngilizce kanalları izledim yabancı forumları okudum hala bulamadım çözümü. Siz bulabildiniz mi
Bu gidişte düzelecek gibi durmuyor. Hala araştırıyorum lakin bulamadımçözüm yok gibi hocam. sorunu yaşamayan kullanıcı sayısı nadir zaten. beklememiz gerek galiba
İndirilebilir olarak sadece DMZ gözüküyor. Bu DMZ ne tam olarak? Redditte sorunun onunla ilişkili olduğundan bahsetmişler ama tam anlamadım.Bu gidişte düzelecek gibi durmuyor. Hala araştırıyorum lakin bulamadım