PC Game Pass CoD Modern Warfare II'nin online ve campaign kısmına girmiyor

s3fiknn

80+
Reaksiyon skoru
23
PC Game Pass Call of Duty Modern Warfare II'nin online ve campaign kısmına girmiyor. Bu iki sorunu alıyorum

1746191945178.webp

1746191963460.webp

Dostum sorunu çözdün mü. Bende günlerdir aynı problemle uğraşıyorum

Ayarlar kısmında indirmeler gibi bişey olacak oraya girip baksana online kısmını indirilmiş mi diye. Belki sadece campaign modu olabilir.

Ayarlar kısmında indirmeler gibi bişey olacak oraya girip baksana online kısmını indirilmiş mi diye. Belki sadece campaign modu olabilir.
Ben bütün eklentileri indirdiğim halde oyuna giriş yapamıyorum. Arkadaşla aynı sorundan mağduruz

Xbox'un da böyle can sıkıcı durumları var. Herkes de aynı olmuyor. Bende sorun yok mesela. Şu an oyundayım bile.

Oyunun dosya boyutu kaç gb gözüküyor
yanlış bilmiyorsam oyun içinden indirme yaparsan 50 gözüküyor ama 25-27 indiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende ultimate var ama aynı sorun var. çözebilen var mı?
saatlerdir araştırma yapıyorum yok bulamıyorum cidden. Bir sürü İngilizce kanalları izledim yabancı forumları okudum hala bulamadım çözümü. Siz bulabildiniz mi

yanlış bilmiyorsam oyun içinden indirme yaparsan 50 gözüküyor ama 25-27 indiriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saatlerdir araştırma yapıyorum yok bulamıyorum cidden. Bir sürü İngilizce kanalları izledim yabancı forumları okudum hala bulamadım çözümü. Siz bulabildiniz mi
çözüm yok gibi hocam. sorunu yaşamayan kullanıcı sayısı nadir zaten. beklememiz gerek galiba

Bu gidişte düzelecek gibi durmuyor. Hala araştırıyorum lakin bulamadım
İndirilebilir olarak sadece DMZ gözüküyor. Bu DMZ ne tam olarak? Redditte sorunun onunla ilişkili olduğundan bahsetmişler ama tam anlamadım.

DMZ'yi indiip deneyeyim dedim, MW2'ye özel ayrı bir HUB'mış galiba. Multiplayer ve diğer bazı özel oyun modlarına erişiliyor sanırım oradan ama senaryo modu görünmüyordu. Yalnız ana COD HUB'ı zaten vardı, böyle HUB içinde HUB olmuş oldu. Çok saçmaladılar iyice. Oyunu açabilmek bir başarı. Böyle oyun oynama şekli yok abi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,576
Üyeler
187,531
Son üye
dyremordd
Geri