Connex
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 423
aynİkisini de farklı hesaptan mı alacaksınız?
aynİkisini de farklı hesaptan mı alacaksınız?
ilk alışveriş kampanyası 500tl işte o şüpheli . bayram kampanyası gelir500tl parolapara gelir 400tl yüzde 10 oda gelir . ilk alışveriş kampanyası 500 tl gelirse itopyadan bildirirseniz sevinirim ssd alacağımAldım fakat anında para gelmediği için bilmiyorum.Parolapara anında geldi de iyzicoyu bekleyeceğim sanırım.Mail falanda gelmedi cashback için anlamadım.En kötü destek açarım fakat müşteri hizmetlşeri bayram kampanyası olduğunu belirtti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
parolapara+400 %10 da iiyzco geri ödeme
Bütçe?
@freygasm
parolapara 400 ilk alışveriş birde iyzico %10 kampanyası var500 ilk kullanım için diğer 500 %25 lik kampanya diğer ikisi hangi kampanya acaba
bende almadım ama tabii ki önce para olması gerek hesapta yetecek miktarda daha sonra geri iade alacaksınAtıyorum 2000 lik ürün aldım banka hesabımda 2000 olması mı gerekiyor yoksa alım aşamasında indirim uygulanıyor
Yanılmıyorsam bunların hepsi alış-veriş sonrası geriye dönük ödemeler, yani alışveriş esnasında gereken meblaya sahip olman lazım. Daha sonrasında o indirim ya da ödemeler hesaplarına yansır.Atıyorum 2000 lik ürün aldım banka hesabımda 2000 olması mı gerekiyor yoksa alım aşamasında indirim uygulanıyor
Parolapara istediğin IBAN'a aktarım olur zaten. Iyzico sadece İstanbul karta aktarılıyormuş, öyle söylüyorlar.Buradaki parayı nasıl çekebilirim
Geçerliğ değilmişitopya da yeni müşterilere 500 tl kesin geçerlimi?
Parolapara istediğin IBAN'a aktarım olur zaten. Iyzico sadece İstanbul karta aktarılıyormuş, öyle söylüyorlar.
Bu geri dönüşlerin hepsi net şekilde oluyorsa ben de bi' PSU alayım o zaman ya.![]()
ilk alışveriş kampanyası 500tl işte o şüpheli . bayram kampanyası gelir500tl parolapara gelir 400tl yüzde 10 oda gelir . ilk alışveriş kampanyası 500 tl gelirse itopyadan bildirirseniz sevinirim ssd alacağım
parolapara 400 ilk alışveriş birde iyzico %10 kampanyası var
![]()
KLEVV Cras C930 1TB NVMe PCIe Gen4 x4 Okuma 7400MB - Yazma 6400MB PS5 Uyumlu Soğutuculu M.2 SSD (K01TBM2SP0-C93) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Soğutuculu CRAS C930, ürün ömrünü uzatmak için uzun vadeli güvenilirliği korurken aşırı ısınmayı önleyebilir.www.gaming.gen.tr
valla daha olmadı riske girip bundan alayım diyorum gaming gende hepsi geçiyormuş. fiyatı tuzlu işte
Müşteri temsilcisindenNerden öğrendiniz