Cimere şikayet için editör lazım

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Bu hafta çarşamba finallerim var sonraki haftaya da sarkıyor birkaç gündür aklımda ancak videoyu düzenleyecek fırsat bulamadım bi türlü valorant oynarken şehitlere söven bi tip denk geldi hesabı bildirdim banlattırdım falan ama yeterli değil acayip bilendim elemana hem maçı satıyor hemde şehitlere sövüyordu videoya aldım bi yerden sonra bunu kısaltacak özellikle sövdüğü kanıt olabilecek kısımları editleyip ayıklayacak gönüllü biri lazım cimere şikayet edip emniyetle görüşme işini ben hallederim zaten birkaç hafta sonra dönüyorlar genelde gönüllü varsa ben gönüllüyüm diye yazsın kendisiyle özelden videoyu nasıl gönderebileceğimi konuşuruz. Hatta mümkünse ettiği tüm hakaretleri falan derleyin dosyasını kabartalım manevi tazminata falan da dönüştürür belki savcı uğraşmak isterde şahsi olarak da salladı sonuçta.
Videonun sadece sıkıştırmasını yaptım 1080p 30 fps e sıkıştırdım 10 da biri falan ama orjinal video da var elimde

Daha Önce instagramda falan da böyle şeyler görünce şikayet ettim çağırıp özelden falan da tartıştını mı diye kanıt istediler daha fazla ilgileniyorlar gibi ama bildiğiniz başka biryer varsa bakarım mahkemeyle falan uzatmıyorsa sonuçta burda sadece şikayette bulunup bi kere emniyete uğruyom sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum bu tarz olayların şikayet yeri Cimer değil.

dostum bu tarz olayların şikayet yeri Cimer değil.
Hocam öyle düşünme CİMER yaptığın şikayeti ilgili birimlere yönlendiren bir yapım zaten o yüzden doğru bir tercih , üstelik milli değerlere hakaret gibi suçlar için en doğru birim aslında.
Arkadaşın şikayetini mesela Siber Suçlarla mücadele birimine yönlendireceklerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu hafta çarşamba finallerim var sonraki haftaya da sarkıyor birkaç gündür aklımda ancak videoyu düzenleyecek fırsat bulamadım bi türlü valorant oynarken şehitlere söven bi tip denk geldi hesabı bildirdim banlattırdım falan ama yeterli değil acayip bilendim elemana hem maçı satıyor hemde şehitlere sövüyordu videoya aldım bi yerden sonra bunu kısaltacak özellikle sövdüğü kanıt olabilecek kısımları editleyip ayıklayacak gönüllü biri lazım cimere şikayet edip emniyetle görüşme işini ben hallederim zaten birkaç hafta sonra dönüyorlar genelde gönüllü varsa ben gönüllüyüm diye yazsın kendisiyle özelden videoyu nasıl gönderebileceğimi konuşuruz. Hatta mümkünse ettiği tüm hakaretleri falan derleyin dosyasını kabartalım manevi tazminata falan da dönüştürür belki savcı uğraşmak isterde şahsi olarak da salladı sonuçta.
Videonun sadece sıkıştırmasını yaptım 1080p 30 fps e sıkıştırdım 10 da biri falan ama orjinal video da var elimde
Siber Suçlarla Mücadeleye direkt ulaşamıyorsun dolayısıyla CİMER üzerinden şikayet etmen doğru onlar Siber Suçlara ulaştırır.

Capcuttan yap hocam kaç saatlik ki video

Capcuttan yap hocam kaç saatlik ki video
20 dakikalık birkaç program indirip denedim ama saçma karışık geldi arayüzleri tek becerebildiğim videoyu sıkıştırmaktı fazla da vaktim olmadığı için uğraşmıyorum şuan finaller yada en kötü bütler bitince ayarlarım kendim

Yolda yayalara çarpıp babası kızılayın kurucusu olduğundan içeri alınmayan şahsa karşı senin bu şikayetine mi karşılık verecekler?, hiç sanmıyorum ama dene

Yolda yayalara çarpıp babası kızılayın kurucusu olduğundan içeri alınmayan şahsa karşı senin bu şikayetine mi karşılık verecekler?, hiç sanmıyorum ama dene
daha önceden karşılık verilen şikayetlerim oldu emniyete daha fazla kanıt için falan çağrıldım en azından bizim buranın savcısı affetmiyor böyle şeyleri ifademi alan polis açıkça savcı daha fazla kanıt istiyor adamla özelden de atıştıysan hadsizliğe devam ettiyse onları da ver dedi bana

videoy bana atsana zamanım olursa editlerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,707
Üyeler
184,047
Son üye
Nytnos
Geri