Muhammet Öztürk
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 268
Bu hafta çarşamba finallerim var sonraki haftaya da sarkıyor birkaç gündür aklımda ancak videoyu düzenleyecek fırsat bulamadım bi türlü valorant oynarken şehitlere söven bi tip denk geldi hesabı bildirdim banlattırdım falan ama yeterli değil acayip bilendim elemana hem maçı satıyor hemde şehitlere sövüyordu videoya aldım bi yerden sonra bunu kısaltacak özellikle sövdüğü kanıt olabilecek kısımları editleyip ayıklayacak gönüllü biri lazım cimere şikayet edip emniyetle görüşme işini ben hallederim zaten birkaç hafta sonra dönüyorlar genelde gönüllü varsa ben gönüllüyüm diye yazsın kendisiyle özelden videoyu nasıl gönderebileceğimi konuşuruz. Hatta mümkünse ettiği tüm hakaretleri falan derleyin dosyasını kabartalım manevi tazminata falan da dönüştürür belki savcı uğraşmak isterde şahsi olarak da salladı sonuçta.
Videonun sadece sıkıştırmasını yaptım 1080p 30 fps e sıkıştırdım 10 da biri falan ama orjinal video da var elimde
Videonun sadece sıkıştırmasını yaptım 1080p 30 fps e sıkıştırdım 10 da biri falan ama orjinal video da var elimde