Yardım SİKAKEYB HM80 nasıldır bilen var mı?

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
803
Beyaz sistemim için Siyakeyb hm80 almayı düşünüyorum. Hem hız açısından iyimiş hemde beyaz ve iyi deniyor genel olarak sizce nasıl? Kötü yanı var mı? Veya daha iyisi var mı beyaz olarak özellik olarak yoksa yeterli midir

Beş para etmez. Ben de zamanında araştırdım ve gittim asus rog falchion ace hfx aldım. İyiki almışım muazzam bir klavye. Rapid trigger ayarları çok kapsamlı ve 0 ölü bölge ayarı var. Bunu açınca klavye resmen dokunmatik oluyor.

Beş para etmez. Ben de zamanında araştırdım ve gittim asus rog falchion ace hfx aldım. İyiki almışım muazzam bir klavye. Rapid trigger ayarları çok kapsamlı ve 0 ölü bölge ayarı var. Bunu açınca klavye resmen dokunmatik oluyor.
Neye göre 5 para etmez hocam. Nesi yani. Asus hot swap mı?

Neye göre 5 para etmez hocam. Nesi yani. Asus hot swap mı?
Hem tipi çok çirkin hem de performans testleri yok o klavyenin. Zamanında araştırırken sağı solu taradım ve gecikme değerlerini gösteren bir makale veya video bulamadım. Asus hot swap değil fakat hotswapa gerek yok şahsi fikrim. Çünkü garantisi bitince switchler bozulsa bile ücreti dahilinde servise gönderip yaptırabilirsin zaten.

Hem tipi çok çirkin hem de performans testleri yok o klavyenin. Zamanında araştırırken sağı solu taradım ve gecikme değerlerini gösteren bir makale veya video bulamadım. Asus hot swap değil fakat hotswapa gerek yok şahsi fikrim. Çünkü garantisi bitince switchler bozulsa bile ücreti dahilinde servise gönderip yaptırabilirsin zaten.
Dediğiniz klavyeye bakrım hocam ama küçük ben o kadar küçük klavye istemiyorum dediğim gibi yön tuşları ve F tuşları olan ve hatta multimedya tuşu teketleği olan istediğim içinde bunu düşündüm birde BEYAZ olması lazım. Normalde o tipte klavye arasam wooting alıp geçilir mesela ama o tip aramıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Neredeyse 8k ydı olan bir klavye açıkçası performansı ile ilgili reddite bakın oradakiler tam bu işin piri olanlardır açıkçası güzel lakin rengi çok rezil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,401
Üyeler
174,143
Son üye
Amateras
Geri