Ups önerisi 750w psu um var 5070 13600kf

Elektrik gittiği zaman UPS devreğe girdiği için ses çıkıyor evet ama normal kullanımda sesini duyamazsın, UPS de voltaj dengeleme özellikleri var, PC kapansa bile zarar vermez korkma zaten PSU da kaliteliyse hiçbirşey olmaz. Bide önerim Çoklu priz kullanıyorsan onuda akım korumalı al kesinlikle herşeyi güvene almış olursun.

Eğer gece uyurken elektrik 1 saat felan giderse o kadar dayanmaz kapanır, Elektrik geldiği an sarj oluyor otomatik zaten, elektrik varken PC de takıldığın zaman UPS kendi kendine sarj modunda oluyor.

Bide elektrik gittiği zaman UPS ötmeye başlıyor uykundan uyandırır seni o ses, ötüyo sürekli.
Reis senin sistem ne kaç watt psun ben sordum satıcıya powefulda diyorki senin sistemi 1ile 3dakika açık tutabilir ve epeyden karşılaştırmasına baktım daha iyi görünüyor dalgalanma koruması daha iyimiş filan gözüküyor fsp en iyi yanı fazladan priz yeri olması

Reis senin sistem ne kaç watt psun ben sordum satıcıya powefulda diyorki senin sistemi 1ile 3dakika açık tutabilir ve epeyden karşılaştırmasına baktım daha iyi görünüyor dalgalanma koruması daha iyimiş filan gözüküyor fsp en iyi yanı fazladan priz yeri olması
750w psu var, bende 1 dakika imkansız, dediğim gibi mesela oyun oynarken elektrik gittiğinde direkt kapattım hiç test etmedim, ama o bile 1 dakika dan fazla tutar. PC boştayken 20 dakikadan fazla durdu.

750w psu var, bende 1 dakika imkansız, dediğim gibi mesela oyun oynarken elektrik gittiğinde direkt kapattım hiç test etmedim, ama o bile 1 dakika dan fazla tutar. PC boştayken 20 dakikadan fazla durdu.
Tamam reis saolasın crvaplar için onu alıcam hem daha iyi fiyat hem fazladan priz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,643
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri