POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,295
Yıllar önce aldığım oyuncu koltuğumun bir ayağı bugün yamuldu ve dengede durmuyor neredeyse oturulamayacak düzeyde, nasıl halledebilirim?
markasına göre değişse de yedek parça satan çok yer var oradan kırılan parçayı temin edebilirsinYıllar önce aldığım oyuncu koltuğumun bir ayağı bugün yamuldu ve dengede durmuyor neredeyse oturulamayacak düzeyde, nasıl halledebilirim?
www.xdrive.com.tr
Böyle oluyorsa güzel. Markası rampage olur mu acabamarkasına göre değişse de yedek parça satan çok yer var oradan kırılan parçayı temin edebilirsin
örneğin
![]()
xDrive Oyuncu Koltukları Metal Ayaklar
xDrive oyuncu koltukları dayanıklı 65-70 cm çapında genişliğe sahip 130 kg kapasiteye kadar taşıma garantili metal ayaklar kullanılarak üretilmiştir.www.xdrive.com.tr
Markası neydiAlıntıyı görüntüle
Şu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle oluyorsa güzel. Markası rampage olur mu acaba
RampageMarkası neydi
Segment bilgisayar ile bi iletişime geçin belki ayağını satarlar ya da bedavaya yollarlar.Rampage
Yetkili servisi segment bilgisayar mı? bir de alalı yıllar olduSegment bilgisayar ile bi iletişime geçin belki ayağını satarlar ya da bedavaya yollarlar.
yinede geçin bi iletişime.Yetkili servisi segment bilgisayar mı? bir de alalı yıllar oldu
Rampage onlara ait olduğu için öyle dedim. Peki nasıl kırıldı?Yetkili servisi segment bilgisayar mı? bir de alalı yıllar oldu
Dediğim gibi yıllar oldu alalı, hafif birisi de olmadığım için normal. Bugün uzattım koltuğu kaldırırken böyle oldu.Rampage onlara ait olduğu için öyle dedim. Peki nasıl kırıldı?
Siz bi yazın hocam onlara belki yardımcı olurlarDediğim gibi yıllar oldu alalı, hafif birisi de olmadığım için normal. Bugün uzattım koltuğu kaldırırken böyle oldu.
İnternette bugün açık yazıyor fakat sanırım 19 Mayıs'tan dolayı kapalılar. Yarın tekrar arayacağım.Siz bi yazın hocam onlara belki yardımcı olurlar