I5 14400f RTX 5070 sistemi almakla hata mı yaptım?

g.o çöp aldınız kedinize
Kanka neye göre çöp yeni nesil işlemciye geçmesi için anakart değişeceği için mi? Adam zaten montaj işinden açıkça anlamadığını belirtmiş yani adamın amacı beni gittiği yere kadar götürsün sonra satar yeni alırım en kötü kafasında.Ki şuanki işlemcisini satıp yerine i5 14600k yada kf çekse çok çok daha fp bir sistem oluyor.Şuan o işlemcinin amd de karşılı 7700 falan ki öyle bi sistem tr şartlarında en ucuz bu piyasada 60k ya falan ya bulursun ya bulamazsın

Kanka neye göre çöp yeni nesil işlemciye geçmesi için anakart değişeceği için mi? Adam zaten montaj işinden açıkça anlamadığını belirtmiş yani adamın amacı beni gittiği yere kadar götürsün sonra satar yeni alırım en kötü kafasında.Ki şuanki işlemcisini satıp yerine i5 14600k yada kf çekse çok çok daha fp bir sistem oluyor.
Zeki insanın hali bir başka oluyor. Teşekkür ediyorum.

Her forumda senin gibi komik arkadaşlar oluyor istisnasız. Teşekkür ederim.
ne komigi çöpe çöp demek mi komik sıfırdan sistem alıp ölü soket e ryzen am5 parası ve eski nesik ekran kartına para veren sizsiniz ayıca kulşlanılan kasa psu fason üretim elektrik kesintisinde sistem yanma garantili üstüne 16 gb tek slot ram yetersiz 32 şart yeni oyunlar için ayrıca 14400f anormal ısınan bir işlemci harici sogutucu alman lazım zaten direk 5070 sistem parası vermiş oluyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka neye göre çöp yeni nesil işlemciye geçmesi için anakart değişeceği için mi? Adam zaten montaj işinden açıkça anlamadığını belirtmiş yani adamın amacı beni gittiği yere kadar götürsün sonra satar yeni alırım en kötü kafasında.Ki şuanki işlemcisini satıp yerine i5 14600k yada kf çekse çok çok daha fp bir sistem oluyor.Şuan o işlemcinin amd de karşılı 7700 falan ki öyle bi sistem tr şartlarında en ucuz bu piyasada 60k ya falan ya bulursun ya bulamazsın
5070 li ddr5 ryzen sistem alıyor zaten 45 e topluyor neyin kafasındasınız bilmiyorsa gider pc ye verir parasını toplatır gene o sistemden daha ucuza geliyor

ne komigi çöpe çöp demek mi komik sıfırdan sistem alıp ölü soket e ryzen am5 parası ve eski nesik ekran kartına para veren sizsiniz ayıca kulşlanılan kasa psu fason üretim elektrik kesintisinde sistem yanma garantili üstüne 16 gb tek slot ram yetersiz 32 şart yeni oyunlar için ayrıca 14400f anormal ısınan bir işlemci harici sogutucu alman lazım zaten direk 5070 sistem parası vermiş oluyorsun
Eski nesil ekran kartı derken? psuye dediğine bişey diyemem onda haklısın bak güvenilir değil pek.16GB ram demişsin sistemde 32gb ram var ve 65w dtpsi olan bi işlemciye acayip ısınan bi işlemci diyosun.Gidip iyzico parolapara ile kampanyadan kule tipi alsan bi tane thermalright soğutucu 60 dereceyi geçmez bu işlemci %100 de

Eski nesil ekran kartı derken? psuye dediğine bişey diyemem onda haklısın bak güvenilir değil pek.16GB ram demişsin sistemde 32gb ram var ve 65w dtpsi olan bi işlemciye acayip ısınan bi işlemci diyosun.Gidip iyzico parolapara ile kampanyadan kule tipi alsan bi tane thermalright soğutucu 60 dereceyi geçmez bu işlemci %100 de
sistem bu degilmi https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx-4070-h610m-k-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html

Değil konunun ilk yazısındaki linke bak sistem o
link degişmiş o zaman bakayım

baktım

46.499 TL pahalı ram 16 gb 32 şart sogutucu yok diger parçalar düzgün

kendi toplasa daha güzel sistem toplar

baktım

🤣🤣🤣🤣

Aynen hocam link değişti.

baktım

2 video izleyip nedügü belirsiz adamların lafıyla konumda artislik yaparken ben

baktım

Ram 16 mi? Anlıyorum.

baktım

Kral ram nasıl 16 okuma yazman mı yok ben anlamadım.Adam yazmış ki montaj işini çok anlamadığımdan soğutucuyu da oradan aldım.Sen diyosun ki adama kendi toplasa bile neyse daha bişey yazmıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,246
Üyeler
184,285
Son üye
Harun06
Geri