Virus total'de bir dosya

nexyy

80+
Reaksiyon skoru
13
Virus total'de detaylı inceleme yapabilen biri bunun içinde tehlileki bir şey olup olmadığını bana söyleyebilir mi
Dosya bu sadece kırmızı sayısı çok çıktı diye trojan demek istemiyorum ama detaylı incelemesini yapabilir misiniz, bir oyun için ahk uzantılı macro ama adam bunu exe ye çevirip cryptlemiş

Virus total'de detaylı inceleme yapabilen biri bunun içinde tehlileki bir şey olup olmadığını bana söyleyebilir mi
Dosya bu sadece kırmızı sayısı çok çıktı diye trojan demek istemiyorum ama detaylı incelemesini yapabilir misiniz, bir oyun için ahk uzantılı macro ama adam bunu exe ye çevirip cryptlemiş
Dosyanın içinde iyi bir şey yok ki kötü bir şey var mı diye inceleyelim :)

Virus total bazen yanlış positif veriyorya ondan bahsediyoruum
aga kaspersky malwarebytes bitdefender gibi sağlam antivirüsler bile algılamış sence bide relations ve behavior kısmına girersen naptığını çok rahatlıkla görebilirsin uygulamayı açtığın zaman bir cihaz ile iletişime geçiyor amerikada olan bir cihaz, büyük ihtimal makroyu yapan adamın pcsı o gözüken cihaz senin bilgisayardaki bütün bilgilerde amerikadaki bilgisayara uçuyo ayrıca uygulama discord ile bağlantı kurduğuda gözüküyo Allah bilir makroyu yapan adamın discord hesabına neler gönderiyo yani sen bunu açarsan bilgisayar gg

kaspersky , bitdefender ve malwarebytes tehdit olarak algılamış indirmemeni eğer indirdiysen kaspersky virüs removal tool ile silmeni öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaspersky , bitdefender ve malwarebytes tehdit olarak algılamış indirmemeni eğer indirdiysen kaspersky virüs removal tool ile silmeni öneririm.
ve genel olarak false-positive gibi uyarılar yok örnek veriyorum ml!/am gibi sonuçlar yok.

İçinde stealer var sanırım
Disord'a istek gönderiyor. (Ne için olduğunu bilmiyorum) app cookies stealer olduğundan şüpheleniyorum.
Çokça ip adresi ile iletişime geçiyor.
Auth doğrulaması var sanırım, veya birisi bunu cracklemiş olabilir.
Dosyanın ne olduğunu bilmediğim için yorum yapmak zor.
Dosya içerisinde ayrıca bir çeşit makro dosyası da var.

Dosya false positive karşim. Sen onlara aldırma. İndir gitsin. At'ın ölümü Arpa'dan olsun.

İletişim kurabiliyor.
Makronun amacı nedir?

Şahsen temiz gibi dosya yollarına baktigimda ama bilgisayara geçince bidaha bakicam fp gibi dosya yönlendirme komutları temiz givi
Tek discord olayı gözüme çarptı discord şifreyi hupeletebilir

Şahsen temiz gibi dosya yollarına baktigimda ama bilgisayara geçince bidaha bakicam fp gibi dosya yönlendirme komutları temiz givi
Tek discord olayı gözüme çarptı discord şifreyi hupeletebilir
Discord'a farming sürecini webhook atıyor ondan olabilir

İletişim kurabiliyor.
Makronun amacı nedir?
Bir oyunda otomatik bir dungeon gbi bir şeyi geçmek için gece boyunca açık bırakıyorum full otomatik bir şekilde tekrarlıyor yaptığı şeyi

Temiz değil.
Ayrıca discord ile iletişim kuruyor.
Ayrıca https://linuszxs-amazing-site.webflow.io/
Ne makrosu bu ayrıca?
Bu linkteki nedir tam olarak

İçinde stealer var sanırım
Disord'a istek gönderiyor. (Ne için olduğunu bilmiyorum) app cookies stealer olduğundan şüpheleniyorum.
Çokça ip adresi ile iletişime geçiyor.
Auth doğrulaması var sanırım, veya birisi bunu cracklemiş olabilir.
Dosyanın ne olduğunu bilmediğim için yorum yapmak zor.
Dosya içerisinde ayrıca bir çeşit makro dosyası da var.
Dosya içerisindeki bir AHK macro bunu içerisinden çıakrtabilir miyim acaba

aga kaspersky malwarebytes bitdefender gibi sağlam antivirüsler bile algılamış sence bide relations ve behavior kısmına girersen naptığını çok rahatlıkla görebilirsin uygulamayı açtığın zaman bir cihaz ile iletişime geçiyor amerikada olan bir cihaz, büyük ihtimal makroyu yapan adamın pcsı o gözüken cihaz senin bilgisayardaki bütün bilgilerde amerikadaki bilgisayara uçuyo ayrıca uygulama discord ile bağlantı kurduğuda gözüküyo Allah bilir makroyu yapan adamın discord hesabına neler gönderiyo yani sen bunu açarsan bilgisayar gg
Çoktan kullandım format atmam gerekicek

Temiz değil.
Ayrıca discord ile iletişim kuruyor.
Ayrıca https://linuszxs-amazing-site.webflow.io/
Ne makrosu bu ayrıca?
Ve kendi pc'im userinin olduğu bir id de var abooo, idler var ve yanlarında pc sahiplerinin adları, bazıları HACKED olarak işaretlenmiş

Son düzenleme:
Discord'a farming sürecini webhook atıyor ondan olabilir

Bir oyunda otomatik bir dungeon gbi bir şeyi geçmek için gece boyunca açık bırakıyorum full otomatik bir şekilde tekrarlıyor yaptığı şeyi

Bu linkteki nedir tam olarak

Dosya içerisindeki bir AHK macro bunu içerisinden çıakrtabilir miyim acaba

Çoktan kullandım format atmam gerekicek

Ve kendi pc'im userinin olduğu bir id de var abooo, idler var ve yanlarında pc sahiplerinin adları, bazıları HACKED olarak işaretlenmiş
Bu linkteki şeyler kullanıcıların HWID lerini kaydediyor bir tür WhiteList sistemi için ordaki benim hwid'imiş

Geri