Sıfır bir araca Areon koku almalımıyım

Reaksiyon skoru
9
Dostlar merhaba iyi forumlar. 2023 model arabam var. Aracım daha 7000 km de ve sıfır kokusu hala daha üstünde. Aracıma düşkün biriyimdir. Araca areon kokulardan almak istiyorum ama hali hazırda zaten sıfır kokusu olduğundan, sıfır kokusu gitmesin diye areon almakta tereddüt ediyorum. Her gün sıfır araba almadığımdan dolayı aracın sıfır kokusu gitsin istemiyorum. Sizce areon almalıyım? Eğer alırsam aracın kendi sıfır kokusu üstünden gider mi ? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Areon baya koku yayıyor bazen camlar açıkken dışardan aldığımda oluyor. Sıfır araç kokusu çok güzel bence 2-3ay bekle zaten koku gidecek sonra takarsın.

Sana kalmış areon koku hoşuna gidiyorsa alıp kullanabilirsin, denemekten çekinme. Sıfır koku er ya da geç gider ama çok arada kalıyorsan ilk aklına gelen fikri uygula derim.

Koku gitmeye başladığı zaman al. Çoğu akaryakıt istasyonunda var, kokusu dışarıdan belli oluyorsa kokla ona göre beğendiğini al. Veya vanilya tozu falan dökersin araca :D

areonu taktığın gün sıfır kokusu gider ben kasım ayında kiss vanilla aldım 2. ay attım arabaya sinmiş vanilya kokusu gitmiyor

Sana kalmış areon koku hoşuna gidiyorsa alıp kullanabilirsin, denemekten çekinme. Sıfır koku er ya da geç gider ama çok arada kalıyorsan ilk aklına gelen fikri uygula derim.
Arkadaşımda bubblegum olanı var. Bir araç içi kokunun bu kadar etki edeceğini düşünmezdim. Dediğin gibi sıfır kokusu illa gider. Gittiği zaman takarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koku gitmeye başladığı zaman al. Çoğu akaryakıt istasyonunda var, kokusu dışarıdan belli oluyorsa kokla ona göre beğendiğini al. Veya vanilya tozu falan dökersin araca :D
Valla bende sıfır kokusunun gitmesini bekliyorum. Tüm arkadaşlarım “ al, ne olacak, alt tarafı araba “ falan diyor ama aracın sıfır kokusu gidince alırım. Aynı zamanda da almak istiyorum. Arada kaldım 😂😂

Areon baya koku yayıyor bazen camlar açıkken dışardan aldığımda oluyor. Sıfır araç kokusu çok güzel bence 2-3ay bekle zaten koku gidecek sonra takarsın.
Kokunun gitmesini beklemek en mantıklısı

Arkadaşımda bubblegum olanı var. Bir araç içi kokunun bu kadar etki edeceğini düşünmezdim. Dediğin gibi sıfır kokusu illa gider. Gittiği zaman takarım

Valla bende sıfır kokusunun gitmesini bekliyorum. Tüm arkadaşlarım “ al, ne olacak, alt tarafı araba “ falan diyor ama aracın sıfır kokusu gidince alırım. Aynı zamanda da almak istiyorum. Arada kaldım 😂😂

Kokunun gitmesini beklemek en mantıklısı
ama ben koku konusunda biraz takıntılıyım gidip büyük ihtimal araba kokusu yerine parfüm tercih ederim tabii böylesi biraz daha pahalı olabilir :D

ama ben koku konusunda biraz takıntılıyım gidip büyük ihtimal araba kokusu yerine parfüm tercih ederim tabii böylesi biraz daha pahalı olabilir :D
airwick lavanta sprey kullanan ben :ASDAs

hahaha zevk işi hocam koku hoşuna gidiyorsa, sonuna kadar
Hoşuma gidiyor araçtan inerken 1 2 fıs atıyom kalıcı oluyor baya diğer asma kokular özellikle sıcakta farklı bir kokuya dönüşüyor.

d&p den beyaz sabun kötü koku giderici kullanıyorum çok memnunum. araç bildiğiniz temiz kokuyor. asma kokular ilk hafta etkisi olur sonra gider. sıfır araç kokusu adı altında kokularda mevcut. keyif meselesi. 1-2 aya aracın kokusu zaten gidecek çok takmanı önermem.

ama ben koku konusunda biraz takıntılıyım gidip büyük ihtimal araba kokusu yerine parfüm tercih ederim tabii böylesi biraz daha pahal

d&p den beyaz sabun kötü koku giderici kullanıyorum çok memnunum. araç bildiğiniz temiz kokuyor. asma kokular ilk hafta etkisi olur sonra gider. sıfır araç kokusu adı altında kokularda mevcut. keyif meselesi. 1-2 aya aracın kokusu zaten gidecek çok takmanı önermem.
Önerebileceğiniz koku var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri