Sizce Bu Sistem Nasıl ?

fzdemir8

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhabalar herkese iyi forumlar, ekte olan sistemi belirli bir site üzerinden bir kaç modifikasyon yaparak sipariş ettim sizce nasıl bir sistem ? Ayrıca işlemci için ekstra bir kule tipi ya da sıvı soğutucuya ihtiyacım olur mu ? Şimdiden teşekkürler...
sistem.webp

Merhabalar herkese iyi forumlar, ekte olan sistemi belirli bir site üzerinden bir kaç modifikasyon yaparak sipariş ettim sizce nasıl bir sistem ? Ayrıca işlemci için ekstra bir kule tipi ya da sıvı soğutucuya ihtiyacım olur mu ? Şimdiden teşekkürler...Alıntıyı görüntüle
İlk olarak evet o işlemcinin bir kuletipine kesinlikle ihtiyacı var ikinci olarak sistem iyi üçüncü olarak fiyatı nedir

Kral hem sipariş vermişssin hem de fiyatı falan yazmamıssın öyle duyuru geçmişssin sen

Fiyat nedir? Psu degissen daha iyi olur.

Gamegarajdan sipariş ettim arkadaşlar, fiyatı 39.977₺.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok kasa tamamen farklı seçim olarak sunulmuştu zaten orada değişiklik yaptım.

Kral hem sipariş vermişssin hem de fiyatı falan yazmamıssın öyle duyuru geçmişssin sen
Kusura bakmayın yorum ve düşünceleri merak ettiğim için sordum ekstra olarak değişiklikler sonrasında yine yapacağım.

Gamegarajdan sipariş ettim arkadaşlar, fiyatı 39.977₺.

Yok kasa tamamen farklı seçim olarak sunulmuştu zaten orada değişiklik yaptım.

Kusura bakmayın yorum ve düşünceleri merak ettiğim için sordum ekstra olarak değişiklikler sonrasında yine yapacağım.
Alınmaz fiyata 45k ya 5070 sistemler geliyor

5060ti la 5070 arasında da 5k var zaten fark olarak 40 alınmış sistem normal fiyatı yani
45k daha iyi anakartlısı var 43 42k ya aynı anakart aynı bileşenlerlede geliyor

Alınmaz fiyata 45k ya 5070 sistemler geliyor
5070 li sistemler nerde var 45 e öyle bir fiyat yok ortada kendiniz toplarsanız anca 45 e getirebiliyorsunuz hazır sistem yok görmedim ben

Merhabalar herkese iyi forumlar, ekte olan sistemi belirli bir site üzerinden bir kaç modifikasyon yaparak sipariş ettim sizce nasıl bir sistem ? Ayrıca işlemci için ekstra bir kule tipi ya da sıvı soğutucuya ihtiyacım olur mu ? Şimdiden teşekkürler...Alıntıyı görüntüle

sistem güzel olmuş harici hava sogutucu alın muhakak 7500f iyi ısınan bir işlemci

Geri