Arkadaşlar bi soruda benden vodofone pay bakiyesini nasıl çekecez ordanyaptığın işemleri tam olarak anlatır mısın? Belki farkımızdan çözüm buluruz.
açıklama kısmına parolapara numaranı girdin miSanal kart kullandığım için olabilir mi? İllaki fiziksel kart mı lazım? QNB'den ve Papara'dan denedim olmuyor. Parolapara hesabım onaylı. Banka hesabımı eklemem lazım acaba?
Aldığım ürünün fiyatı Papara hesabımda vardı . Parolapara'ya sorunsuz bir şekilde parayı gönderdim . Parolapara hesabıma cashback geldiği zaman Para Transferi sayfasından Papara İBAN numaramı vs. yazıyorum parayı gönder dediğim zaman " EFT bu durumda uygulanamıyor " hatası alıyorum . Fast işlemi iptal edildi diye bildirim geliyor sonrasında . Papara fiziksel kart , Parolapara ise sanal kartyaptığın işemleri tam olarak anlatır mısın? Belki farkımızdan çözüm buluruz.
atmden çekiyolardı sanırımArkadaşlar bi soruda benden vodofone pay bakiyesini nasıl çekecez ordan
Açıklama kısmına parolapara numaramı girmeden para transferi gerçekleştirdim ben paparadan parolapara hesabımaaçıklama kısmına parolapara numaranı girdin mi
Ne hatası veriyor hocamibanı yazıyorum, (daha açıklama kısmı gelmedi) gönder diyorum ki bu hatayı veriyor.
sanırım fiziksel kart almak gerekiyor IBAN kullanmak için.Aldığım ürünün fiyatı Papara hesabımda vardı . Parolapara'ya sorunsuz bir şekilde parayı gönderdim . Parolapara hesabıma cashback geldiği zaman Para Transferi sayfasından Papara İBAN numaramı vs. yazıyorum parayı gönder dediğim zaman " EFT bu durumda uygulanamıyor " hatası alıyorum . Fast işlemi iptal edildi diye bildirim geliyor sonrasında . Papara fiziksel kart , Parolapara ise sanal kart
"Bu IBAN'a para transferi gerçekleştiremezsin."Ne hatası veriyor hocam
Ben tekrar bi deneyeyim paparadan parolapara hesabıma para göndermeyisanırım fiziksel kart almak gerekiyor IBAN kullanmak için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Bu IBAN'a para transferi gerçekleştiremezsin."
Ben sanal kartım olduğu halde ibana attım para kendi parolapara ibanıma iki kere hemde oldusanırım fiziksel kart almak gerekiyor IBAN kullanmak için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
"Bu IBAN'a para transferi gerçekleştiremezsin."