Fotoğraf çıktı yazıcı arıyorum 10 k

Reaksiyon skoru
24
selam ev tipi taşınabilir veya evde kullanılabilecek 10 k max bandın da lazer başta olmak üzere fotoğraf yazıcısı arıyorum pek anladım söylenemez lazer mürekkep e göre daha iyi ama daha pahalı pişman etmicek bi yazıcı arıyorum önerilere açığım bu yazıcı hediye olucak yardımcı olabilecek herkese teşekkürler

Link veya model olursa güzel olur
Hocam lazer demişsiniz ama ben yine de paylaşayım.. 3 aydır linktekini kullanıyorum. Özellikle kızım fotoğraf basan tarz istemişti o yüzden aldım ve fotoğraf baskı kalitesi lazerle taş çıkartır.. Tek eksisi yavaş çıkarması bana göre.. Düşünürseniz tavsiye ederim..

Hocam lazer demişsiniz ama ben yine de paylaşayım.. 3 aydır linktekini kullanıyorum. Özellikle kızım fotoğraf basan tarz istemişti o yüzden aldım ve fotoğraf baskı kalitesi lazerle taş çıkartır.. Tek eksisi yavaş çıkarması bana göre.. Düşünürseniz tavsiye ederim..

Lazer daha iyi olur diye düşünüyorum şuanki fotoğrafçı esnaflar lazer kullandı için daha iyidir diye düşünüyorum ve hediye alıcam için çok masraflı olsun istemiyorum ve nasıl çıktı için a4 mü veya ne tür kâğıt lazım bilmiyorum

Buna Benzer Ama CANON marka olanı iş yerinde kullanıyoruz Tavsiye ederim.

Lazer daha iyi olur diye düşünüyorum şuanki fotoğrafçı esnaflar lazer kullandı için daha iyidir diye düşünüyorum ve hediye alıcam için çok masraflı olsun istemiyorum ve nasıl çıktı için a4 mü veya ne tür kâğıt lazım bilmiyorum
Özel fotoğraf kağıdı kullanırsanız daha profesyonel oluyor elbette.. Benim attığım Epson bunu destekliyor ama dediğim gibi lazer değil.. Gündüz olsaydı çıktıları ss atardım ama ev ahalisi uyuyor malum:) Yarın unutmazsam size atarım, biraz daha somut fikir oluşur belki sizin için..

Geçen sene epson 3252 aldım yazıcı olarak kullanmak için ama fotoğraf çıkarttığını öğrendim. Öğrendikten sonra kendime geldim albüm oluşturuyorum, arkadaşlara dağıtıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Gayet kaliteli çıkarıyor.

Geçen sene epson 3252 aldım yazıcı olarak kullanmak için ama fotoğraf çıkarttığını öğrendim. Öğrendikten sonra kendime geldim albüm oluşturuyorum, arkadaşlara dağıtıyorum kesinlikle tavsiye ederim. Gayet kaliteli çıkarıyor.
yazıcı bakıyordum tavsiyeniz üzerine bir araştırdım gerçekten mükemmel diyorlar. Teşekkürler bilgiler için.

yazıcı bakıyordum tavsiyeniz üzerine bir araştırdım gerçekten mükemmel diyorlar. Teşekkürler bilgiler için.
Alıp kullandıkdan sonra deneyimlerinizi paylaşırmısınız ? Haziranda bende alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kartuşu ne kadar süre gidiyor? Hiç bozuldumu
https://www.hepsiburada.com/epson-e...-kopya-usb-wifi-wi-fi-direct-pm-HBC000054E7K8 Bu model mi birde şikayet varda bazı sorun yaşanlar var ?

Geri