Monitörde yeşil şerit sorunu

Reaksiyon skoru
60
Arkadaşlar merhaba game bosster den 27 inç 0.5 ms 2k bir Mönitör aldım alalı 1 ay bile olmadı monitörüm de başlıkta belirttiğim gibi yeşil şeritler çıkıp kayboluyor sürekli olmuyor 15 20 dk civarında yeşil şerit çok kısa bir sürede 1 saniyede çıkıp kayboluyor Garanti kapsamında götürdüm teknik servise Mönitör arıza olup olmadığını kontrol etti yaklaşık 2 hf sürdü bu işlem şimdi bana dönüş sağladılar Mönitör herhangi bir sorun olmadığını dile getirdiler sorun neyden kaynaklı veya bir çözümü varmı ( resimdeki Mönitör benim değil daha iyi anlamanız için resimdeki gibi çok fazla değil 1 tane şerit çıkıyor ve kayboluyor bu sorun 15 20 dk civarında olup 1 saniye gibi kısa sürede kayboluyor )
images-10.webp

Arkadaşlar merhaba game bosster den 27 inç 0.5 ms 2k bir Mönitör aldım alalı 1 ay bile olmadı monitörüm de başlıkta belirttiğim gibi yeşil şeritler çıkıp kayboluyor sürekli olmuyor 15 20 dk civarında yeşil şerit çok kısa bir sürede 1 saniyede çıkıp kayboluyor Garanti kapsamında götürdüm teknik servise Mönitör arıza olup olmadığını kontrol etti yaklaşık 2 hf sürdü bu işlem şimdi bana dönüş sağladılar Mönitör herhangi bir sorun olmadığını dile getirdiler sorun neyden kaynaklı veya bir çözümü varmı ( resimdeki Mönitör benim değil daha iyi anlamanız için resimdeki gibi çok fazla değil 1 tane şerit çıkıyor ve kayboluyor bu sorun 15 20 dk civarında olup 1 saniye gibi kısa sürede kayboluyor )Alıntıyı görüntüle
o 1 sn de nasıl fotorafını çektin merak ettim ama panel arızası var bi garantiye götür monitör alırkende bu markalardan uzak durmaya çalış

Burdan bir piksel testi yapın hocam yetkili servis yanlış karar vermiş bence.

o 1 sn de nasıl fotorafını çektin merak ettim ama panel arızası var bi garantiye götür monitör alırkende bu markalardan uzak durmaya çalış
Knk sıkıntı orda zaten foto çekemedim resim fake anlamanız için örnek olarak attım garantiye götürdüm sorun yok dediler Mönitörde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burdan bir piksel testi yapın hocam yetkili servis yanlış karar vermiş bence.
Bu verdiğin linkden test edeceğim sağol 🙏

Ben şahsen msi,Asus,Samsung haricinde hiçbir monitöre dönüpte bakmam bu üç markadan şaşmamanı tavsiye ederim

Olan oldu knk aldım şuan bir çözüm arıyorum ne yapabilirim diye hani gerçekten Mönitör den kaynaklı bir durum mu değil mi teyit etmem lazım
PC yi hd kablosu ile televizyona bağla git bir filim aç yada oyun oyna yine aynısı olacakmı diye kontrol et. Eyer olursa sorun monitörden kaynaklı değil demek. Kabloyu değiş yeni bir kablo al tekrar dene yine aynısı olursa sorun ekran kartında demek. Başkada burdan yapa bilecek birşeyimiz yok

PC yi hd kablosu ile televizyona bağla git bir filim aç yada oyun oyna yine aynısı olacakmı diye kontrol et. Eyer olursa sorun monitörden kaynaklı değil demek. Kabloyu değiş yeni bir kablo al tekrar dene yine aynısı olursa sorun ekran kartında demek. Başkada burdan yapa bilecek birşeyimiz yok
Teşekkürler knk deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı drive güncel değil diye biliyorum ama şöyle bi husus var önceki Mönitörüm dede kullandığım da ekran kartım da güncel değil di drive si acaba Mönitörden Mönitöre değişiklik göstere bilir mi

Geri