KarpuzluFuseTea
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Halihazırda ps4 slim 500 gb sahibim sizce hangisi daha mantıklı ?
.Kesinlikle iPad 11 bende de PS4 slim ile iPad 10.nesil var iPad almanı öneririm
hangisini seviyorsan onu al ipad var kardeşimde ama hiç sevmiyorum ben olsam ps alırdımHalihazırda ps4 slim 500 gb sahibim sizce hangisi daha mantıklı ?
4 ü sat 5 e geç kral oyun için alacaksın anladığım kadarıyla ikisini de. En azından ilerde GTA vs. çıktığında oynama fırsatın olur tablet alırsan izlersin sadece.Halihazırda ps4 slim 500 gb sahibim sizce hangisi daha mantıklı ?
İpad gereksiz olur bencede lcd 60 hz bir makinaya 15 bin vermek.hangisini seviyorsan onu al ipad var kardeşimde ama hiç sevmiyorum ben olsam ps alırdım
Büyük ihtimal öyle yapıcam hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim .4 ü sat 5 e geç kral oyun için alacaksın anladığım kadarıyla ikisini de. En azından ilerde GTA vs. çıktığında oynama fırsatın olur tablet alırsan izlersin sadece.
Bu arada bilgisayar var mıydı ? Yoksa eğer bilgisayar almalısın Ps5 sıkar çünkü bir süre sonra.İpad gereksiz olur bencede lcd 60 hz bir makinaya 15 bin vermek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimal öyle yapıcam hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Bu arada bilgisayar var mıydı ? Yoksa eğer bilgisayar almalısın Ps5 sıkar çünkü bir süre sonra.
tadı başka ya pcden sıkıldım birazİpad gereksiz olur bencede lcd 60 hz bir makinaya 15 bin vermek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Büyük ihtimal öyle yapıcam hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim .
4070 ti lı laptop var hocam sıkıntı yok o konudaBu arada bilgisayar var mıydı ? Yoksa eğer bilgisayar almalısın Ps5 sıkar çünkü bir süre sonra.