Acer nitro 16 alınır mı??

samet68

80+
Reaksiyon skoru
10
İyi günler bu laptopu buldum bilgisayar mühendisliği okuyorum ekran kartı 140 watt kullanan varmı yada başka öneriniz?

Ekler

• 1000065078.webp
    1000065078.webp
    184 KB · Hit: 43
Hocam bu Acer Nitro 16 (Ryzen 5 + RTX 4050) modeli gerçekten f/p açısından baya mantıklı duruyor. Hem okul işleri (çizim, simülasyon falan) hem de oyun tarafında seni uzun süre götürür. 32 GB RAM olması büyük avantaj, yıllarca rahat ettirir. Ekranı da güzel, hem akıcı hem net görüntü veriyor. Tek dikkat edilmesi gereken şeylerden biri ekran kartının tam performans verip vermediği, çünkü bazı modellerde üretici soğutmaya göre sınır koyabiliyor, ama bunu da Acer’ın sitesinden ya da inceleme videolarından kolayca öğrenebilirsin. Alternatif olarak Legion ya da ASUS TUF modelleri de bakılabilir ama aynı fiyata bu donanımı bulmak zor. Kısacası bu cihaz alınır, sadece kasa kalitesi ve soğutmaya da bir göz atarsan için iyice rahat eder.

İyi günler bu laptopu buldum bilgisayar mühendisliği okuyorum ekran kartı 140 watt kullanan varmı yada başka öneriniz?
Cihazın ekranı 2K olduğu için 4050 yetersiz kalır o çözünürlükte. FHD çözünürlükte kullanırsan da bulanık gözükebilir. Bütçe belirtirseniz alternatif cihazlara bakılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihazı önerebilirim. iGPU olmadığı için bataryası uzun süreler dayanmaz ama prizde kullanıma etkisi bulunmuyor.

Cihazın ekranı 2K olduğu için 4050 yetersiz kalır o çözünürlükte. FHD çözünürlükte kullanırsan da bulanık gözükebilir. Bütçe belirtirseniz alternatif cihazlara bakılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cihazı önerebilirim. iGPU olmadığı için bataryası uzun süreler dayanmaz ama prizde kullanıma etkisi bulunmuyor.
Bütcem 35000
Bu asusun 4050 olanı var onu alabilirim o nasıl acaba eğer taksit imkanı olsaydı kesinlikle 4060lı yı alırdım

Bütcem 35000
Bu asusun 4050 olanı var onu alabilirim o nasıl acaba eğer taksit imkanı olsaydı kesinlikle 4060lı yı alırdım
Bütçe kısıtlıysa yapacak bir şey yok hocam hayırlı olsun. O cihaz da alınır.

Arkadaşım geçen hafta şu ürünü aldı oldukça memnun. Ekranda herhangi bir problem yok blur vs
Bu alınmaz. Adaptörü 135W olduğu için battery drain yapıyor. Ekran kartı da 75W asusun gerisinde.

Bu alınmaz. Adaptörü 135W olduğu için battery drain yapıyor. Ekran kartı da 75W asusun gerisinde.
Hak vermiyor değilim dostum ama arkadaş acer dediğinden farklı markaya yönlendirmek istemedim. Marka değişimine açıksak önerelim hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,492
Üyeler
174,379
Son üye
1836685
Geri