❌İndirim Bitti! 🔥ALTUS ESPRESSO MAKİNESİ 2.372 LİRA (VADE FARKSIZ 3 TAKSİT)🔥

A_TURAN_A

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,045

FIRSAT 250 KODUNU KULLANMANIZ GEREKİYOR
BU FİYATA BENCE ÇOK İYİ , ZİRAATGENÇ KULLANIYORSANIZ KAMPANYAYA KATILIRSANIZ 150 LİRADA PAUN VERİYOR . 2.222 LİRAYA GELMİŞ OLUR.

ÜRÜN LİNKİ
1747917018965.webp

Son düzenleme:
Bu makinede ne çeşit kahveler yapılıyor kapsül kahve felanmı
her türlü espresso çeşiti yapılabiliyor diye biliyorum , kapsül şeklinde değil direkt öğütülmüş kahve koyup yapılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ziraat kampanyasına nereden katılacaz
Bankkart mobil uygulamasından bankkart gençlilere özel kampanya var oraya tıklayarak.

her türlü espresso çeşiti yapılabiliyor diye biliyorum , kapsül şeklinde değil direkt öğütülmüş kahve koyup yapılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bankkart mobil uygulamasından bankkart gençlilere özel kampanya var oraya tıklayarak.
genç değilim hocam sağolasın ahhahahha :D Aldım bu arada teşekkürler. Dükkanımda kullanıcam.

Bekonun ve arçeliğin ki flnda 4k acaba hangisi iyidir

Bu makina sadece espresso yapıyor ama içtiğiniz kahvelerin ana bileşenide genelde odur espresso üzerine süt koyarsanız koyduğunuz orana göre latte yada cappuccino elde ederseniz eğer sıcak su koyarsanız americano elde edersiniz espresso noktasında durmaz sıcak su vermeye devam ederseniz cafe cream elde edersiniz

Bu makina sadece espresso yapıyor ama içtiğiniz kahvelerin ana bileşenide genelde odur espresso üzerine süt koyarsanız koyduğunuz orana göre latte yada cappuccino elde ederseniz eğer sıcak su koyarsanız americano elde edersiniz espresso noktasında durmaz sıcak su vermeye devam ederseniz cafe cream elde edersiniz
kahve konusunda yetkili bir abiye benziyorsunuz hocam :D varsa kahve çekirdeği önerisi alabilirim :D

Bunun fiyatı pahalandıgı için alamamıstım yotuubeden izledim güzel makine alınıp geçilir

FIRSAT 250 KODUNU KULLANMANIZ GEREKİYOR
BU FİYATA BENCE ÇOK İYİ , ZİRAATGENÇ KULLANIYORSANIZ KAMPANYAYA KATILIRSANIZ 150 LİRADA PAUN VERİYOR . 2.222 LİRAYA GELMİŞ OLUR.

ÜRÜN LİNKİ
Alıntıyı görüntüle
Yarı otomatik kahve makinesi alırsanız değirmen almanız lazım.
Kahve öğütüldükten sonra 15 dakika içinde içilmesi lazım.
Diğer türlü bayatlar, aroması uçar.
Bu sebeple öğütülmüş kahve alırsanız bayat içersiniz.
Espresso için ince kahve lazım.
Her öğütücü bunu yapamıyor.
Bu sebeple en ucuzu bu;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,779
Üyeler
183,787
Son üye
salvira