❌İndirim Bitti! 🔥ALTUS ESPRESSO MAKİNESİ 2.372 LİRA (VADE FARKSIZ 3 TAKSİT)🔥

Yarı otomatik kahve makinesi alırsanız değirmen almanız lazım.
Kahve öğütüldükten sonra 15 dakika içinde içilmesi lazım.
Diğer türlü bayatlar, aroması uçar.
Bu sebeple öğütülmüş kahve alırsanız bayat içersiniz.
Espresso için ince kahve lazım.
Her öğütücü bunu yapamıyor.
Bu sebeple en ucuzu bu;

Bunla bunun ne farkı var attığın şey aşırı pahalı gibi

En ince ayarı bile kalın. Epsresso baya incedir. Onun bir altı türk kahvesidir.
Attığım şey pahalı değil tam tersi en ucuzudur.
Kahveyi kahve yapan öğütücüdür.
Öğütücüler 6k dan başlar 100k'ya kadar gider.
Şöyle düşün makine işlemci öğütücü ekran kartı.
İşlemcinin en iyi 9800x3d iken ekran kartında 150k ya 5090 alabilirsin.
Bu sebeple espresso pahalı bir hobidir.
Ha benim için bayat kahve önemli değil dersen kahveciler espresso çekiyor.
Onların makineleri 100-150k zaten.

1747924948357.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 aydır bu tip bir makine ile attığım degirmeni kullanıyorum.
Bu sıralar baya bir şey öğrendim :D.

En ince ayarı bile kalın. Epsresso baya incedir. Onun bir altı türk kahvesidir.
Attığım şey pahalı değil tam tersi en ucuzudur.
Öğütücüler 6k dan başlar 100k'ya kadar gider.
Şöyle düşün makine işlemci öğütücü ekran kartı.
İşlemcinin en iyi 9800x3d iken ekran kartında 150k ya 5090 alabilirsin.
Bu sebeple espresso pahalı bir hobidir.
Ha benim için bayat kahve önemli değil dersen kahveciler espresso çekiyor.
Onların makineleri 100-150k zaten.

Alıntıyı görüntüle

1 aydır bu tip bir makine ile attığım degirmeni kullanıyorum.
Bu sıralar baya bir şey öğrendim :D.
Hocam kahve makinesi alırken ekonomi yapıp Altus aldık :D 7 bin TL öğütücüye veremem. Grundig 7460 KAHVE Öğütücü aldım 3 taksit :D Normalde günde bi kere duble türk kahvesi içiyorum o kadar. düşük bütçeli americano yapıcam makine gelince :D önemli bilgiler vermişsin teşekkür ederim.

Hocam kahve makinesi alırken ekonomi yapıp Altus aldık :D 7 bin TL öğütücüye veremem. Grundig 7460 KAHVE Öğütücü aldım 3 taksit :D Normalde günde bi kere duble türk kahvesi içiyorum o kadar. düşük bütçeli americano yapıcam makine gelince :D önemli bilgiler vermişsin teşekkür ederim.
Basincli barista kolu vardir bu siniftaki espresso makinelerinin. Ogutume cok takilmayin. Orta seviye Seramik el degirmenide yeterli olur.

Espresso inceliğinde ogutebiliyorsa ne ala hocam.
Ama kahve forumlarında 1 ay gezindigim kadarı ile dediğim model haricî yok. Oradakiler kahve sevdalısı.
Bilmedikleri öğütücü/marka/model yok.

Bu sebeple en ucuzu bu;

2 binlik makineye önerdiğiniz şey biraz pahalı değil mi :)

2 binlik makineye önerdiğiniz şey biraz pahalı değil mi :)
Makine işlemci gibidir hocam.
Buna da ekran kartı diyelim.
Ryzen 5 5600 işlemci aldığımız zaman gidip GT 1030 mu alıyoruz?
Gidip 7-8 binlik ekran kartı alıyoruz.
Çoğu insan bilmediği için farklı geliyor ama Öğütücü>Makine.

Ki dediğim gibi attigim öğütücü başlangıç seviyesi.
Kahve hobisi lego ya benzer.
Sadece barışta ekipmanlari bile binlerce liradır.

Makine işlemci gibidir hocam.
Buna da ekran kartı diyelim.
Ryzen 5 5600 işlemci aldığımız zaman gidip GT 1030 mu alıyoruz?
Gidip 7-8 binlik ekran kartı alıyoruz.
Çoğu insan bilmediği için farklı geliyor ama Öğütücü>Makine.

Ki dediğim gibi attigim öğütücü başlangıç seviyesi.
Kahve hobisi lego ya benzer.
Sadece barışta ekipmanlari bile binlerce liradır.
Ben de altus almıştım , diğer ekipmanların hepsini temudan aldım.Süt termometresini n11 den almıştım 150 gibi bir fiyata geldi.Onun harici tamper , dağıtıcı , düzleştirici , çelik filtre vs toplasanız temudan 1k ya geldi bu site epey pahalı duruyor bana gelen parçalar da çok kaliteliydi işini fazlasıyla görüyor.Öğütücü olarak da geçen hafta tchiboda anneler günü indirimi vardı 2.3k ya elektrikli kahve değirmeni satıldı belki tekrar düşer espresso , filtre için 26 farklı kalınlık ayarı var fazlasıyla memnunum.Ama sonuç olarak 5k yı buldu yine :D

https://app.hb.biz/azfme5tuMlyA bu tür ucuz ürünlerde iş görüyor öğütmede,pirinç unu vs de yaparsınız extra olarak.

Bu sebeple en ucuzu bu;

gurmelige gerek yok arkadaslar insanlar nescafe iciyor evde hala :D Alın kendinize şöyle bir öğütücü https://www.trendyol.com/sinbo/scm-...z-p-929676426?boutiqueId=61&merchantId=322737

10 saniye bas bırak bidaha 10 saniye bas en son 5 saniye basın tamamdır mis gibi espressonuz hazır. 1KG çekilmiş kahve almak bence de mantıklı değil ama saçma sapan 2.300 TL'lik makineye highend cihaz önermek saçma :D

gurmelige gerek yok arkadaslar insanlar nescafe iciyor evde hala :D Alın kendinize şöyle bir öğütücü https://www.trendyol.com/sinbo/scm-...z-p-929676426?boutiqueId=61&merchantId=322737

10 saniye bas bırak bidaha 10 saniye bas en son 5 saniye basın tamamdır mis gibi espressonuz hazır. 1KG çekilmiş kahve almak bence de mantıklı değil ama saçma sapan 2.300 TL'lik makineye highend cihaz önermek saçma :D
Bence de ucuz öğütücüler iş görüyor , ben de öyle kullanıyorum

Ben de altus almıştım , diğer ekipmanların hepsini temudan aldım.Süt termometresini n11 den almıştım 150 gibi bir fiyata geldi.Onun harici tamper , dağıtıcı , düzleştirici , çelik filtre vs toplasanız temudan 1k ya geldi bu site epey pahalı duruyor bana gelen parçalar da çok kaliteliydi işini fazlasıyla görüyor.Öğütücü olarak da geçen hafta tchiboda anneler günü indirimi vardı 2.3k ya elektrikli kahve değirmeni satıldı belki tekrar düşer espresso , filtre için 26 farklı kalınlık ayarı var fazlasıyla memnunum.Ama sonuç olarak 5k yı buldu yine :D
https://app.hb.biz/azfme5tuMlyA bu tür ucuz ürünlerde iş görüyor öğütmede,pirinç unu vs de yaparsınız extra olarak.

Valla dostlar ben de sizin gibi kahve forumlarında konu açtım. Bana ucuz değirmenlerin ise yaramadığını 1-2 kişi değil hepsi söyledi. Ha belki de onlar en doğrusunu arıyordur.
Bende de mukemmelliyetcilik var.
Dediğim gibi belki de öğütülmüş kahve alsam anlamicam farkını.

Valla dostlar ben de sizin gibi kahve forumlarında konu açtım. Bana ucuz değirmenlerin ise yaramadığını 1-2 kişi değil hepsi söyledi. Ha belki de onlar en doğrusunu arıyordur.
Bende de mukemmelliyetcilik var.
Dediğim gibi belki de öğütülmüş kahve alsam anlamicam farkını.
Kral bu bi hobi butce dahilinde en iyisi tabii ki tat olarak cok guzel olabilir ama insanlar bazen oyle bakmiyor gozleri korkuyor sonra, birak alsin ucuzu denesin bu ise merak saran adam zaten aliyor geciyor arastirip aslinda haklisin ama dedigim gibi cogu tuketici ucuzla isini goruyor

Geri