Dostlar binanın içine kadar fiber kablo çektik (güncelleme)

c0369133edbec8e35c8afa89c461d8f03bdae375.jpeg
2.webp

Şöyle olursa fiber ( Gpon), 1000'e kadar. Solda ki gibi ince fiber kablolar olursa.
Sorguda Gpon çıkar.

Birde binaya kadar fiber gelip, daha sonra cat kablo çekerlerse, binaya kadar, 100.
1.webp

Sorguda böyle çıkarsa, binaya kadar.

@OMARZ şimdi teyit ettim 1000mpbs gelmiş hocam doğalgaz sayacinin olduğu yere baya sarılı şekilde kablo gelecek

c0369133edbec8e35c8afa89c461d8f03bdae375.jpeg
Alıntıyı görüntüle
Şöyle olursa fiber ( Gpon), 1000'e kadar. Solda ki gibi ince fiber kablolar olursa.
Sorguda Gpon çıkar.

Birde binaya kadar fiber gelip, daha sonra cat kablo çekerlerse, binaya kadar, 100.
Alıntıyı görüntüle
Sorguda böyle çıkarsa, binaya kadar.
bunu biz seçemiyormuyuz neye göre değişiklik gösteriyor bu gpon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@OMARZ şimdi teyit ettim 1000mpbs gelmiş hocam doğalgaz sayacinin olduğu yere baya sarılı şekilde kablo gelecek
süper hocam

Fiber kablo daire içine kadar geliyorsa; Gpon'dur, 1000 e kadar gideri var. Hayırlı olsun.

Fiber'de onlar routeri veriyor. Aylık kira karşılığı. Kullanıcı ad ve şifrenizi öğrenirseniz, kendi cihazınızıda kullanabilirsiniz. Ama kira zorunlu.

Sorulama bu şekilde çıkıyor tt'den 1000 Mbps'lik paketi alırsam modemi kendilerimi veriyor benim mi almam gerek?
büyük ihtimalle kendileri verir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiber kablo daire içine kadar geliyorsa; Gpon'dur, 1000 e kadar gideri var. Hayırlı

Fiber kablo daire içine kadar geliyorsa; Gpon'dur, 1000 e kadar gideri var. Hayırlı olsun.
sağolun darısı tüm Türkiyenin başına

binaya kendimiz çekmemiz gerekmezmi yoksa gelen ekip mi çekiyor
eski oturduğum binaya geldiğinde elektirikçiye çektirmiştik, telekom 1 rulo kablo zimmetlemişti bana ince olan kablodan genelde sarı veya beyaz olur artan kabloyuda iade etmeniz gerekli ancak bazı müdürlükler ise personeline verip personeli dairenin girişine kadar çekiyor

Geri