Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 363
Bakalım dostum hayırlısı. Az indirim yapsa şu GG'da yüzümüz gülse.38e kart kampanyaları cart curtla gelebilir
Bakalım dostum hayırlısı. Az indirim yapsa şu GG'da yüzümüz gülse.38e kart kampanyaları cart curtla gelebilir
yalnız piyasayı öyle bir manipüle ediyor ki gg babaBakalım dostum hayırlısı. Az indirim yapsa şu GG'da yüzümüz gülse.
Valla ben phoenix modelini bekliyorum ucuza. Onu GG satmıyor da Pckolikten satıyor genelde. Onlar da indirim yapsa iyi olur.yalnız piyasayı öyle bir manipüle ediyor ki gg baba
Tanıdık yüzler benzer kişilikler
Alıntıyı görüntüle
33.898 gozukuyor hocamTekrar stokta
Buna maalesef katılıyorum. 5070 gibi güçlğ bir kartın ileride o gücünün pek bir mantığı kalmayacak çünkü vramden dolayı ayarları yükseltemeyecekŞu fiyata lütfen 12gb ekran akrtı almayın.
Bitmiş hocam, ara ara Hepsiburada kendi stoğundan ekliyor33.898 gozukuyor hocam
ya yeter be bi bitmediniz. 10 gb vram kullanımını geçmiyo. taş gibi kart. 9070 stokları yokken, olanlarda bu kadar pahalıyken bu kart alınır. 2k ultrada oynatmadığı oyun yok.Şu fiyata lütfen 12gb ekran akrtı almayın.
Şuan yok. Sadece alen wake, indiana jones gibi oyunlarda sıkıntı var fakat Ps6 çıktığında bütün oyunlar çok daha fazla vram tüketecek ve ileride sorunlar ortalama 3 yıla ciddi şekilde başlayacaktırya yeter be bi bitmediniz. 10 gb vram kullanımını geçmiyo. taş gibi kart. 9070 stokları yokken, olanlarda bu kadar pahalıyken bu kart alınır. 2k ultrada oynatmadığı oyun yok.
3 yılda kullanmazsın aynı kartı zaten bi sonraki nesil hep yeniliklerle geliyor 2 yıla değiştirirsin olur biter.Şuan yok. Sadece alen wake, indiana jones gibi oyunlarda sıkıntı var fakat Ps6 çıktığında bütün oyunlar çok daha fazla vram tüketecek ve ileride sorunlar ortalama 3 yıla ciddi şekilde başlayacaktır
Sıkıntı orda hocam zaten eskiden durum böyle değildi. 5070 alıp 2 yıla değiştirirken büyük bi zarar edersin. 5070 alan adamında bütçesinin önemli olduğunu ve bu kadar kısa ömürlü bür kart almak istemediğini düşünüyorum.3 yılda kullanmazsın aynı kartı zaten bi sonraki nesil hep yeniliklerle geliyor 2 yıla değiştirirsin olur biter.
burada kötü bir şey görmüyorum hocam. tek üzüldüğüm nokta saf güçlerin kaybolması. ama mfg 4x bu kadar iyi çalışıyoken reflex boost ile latency de düşürülüyorken hiçte problem değil. rekabetçi oyunu bahane edecek adam gelmesin şimdi. warzoneda bile orta ayarlarda dlss açmadan gayet taş gibi oynanıyor çoğu kartta. latency derdi de olmadan.Sıkıntı orda hocam zaten eskiden durum böyle değildi.