25-30 dan başlıyor tecrübeye göre. kendi iş yerin olursa aylık güzel parası var ama.maas ne kadar hocam ortalama
cok ıyı hocam basarılarBilgisayar Mühendisliği öğrencisiyim. Oyun geliştirme alanında ilerliyorum.
ıyımıs hocam basarılarTıp okuyorum aynı zamanda al sat ile de ilgileniyorum
5 yıllık bırı ne kadar alır hocam ortalama25-30 dan başlıyor tecrübeye göre. kendi iş yerin olursa aylık güzel parası var ama.
tip 1 hastasıyım ben de hocam sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsinTeşekkür ederim yeni başladığı için pirti atma riski varmış sürekli kan testi yapıyorlar
Teşekkür ederim benim tip 2 çıktı ama insülin kan değerleri çok yükselti doktor kardoliji sevk etti bakalım o ne diyecektip 1 hastasıyım ben de hocam sormak istediğin bir şey olursa yazabilirsin
bu forumdakılerın cogu ogrencı ya da normal bır maas alıyo yanlıs anlasılmasın normal maas derken hanı yenı ıse baslamıs daha ust sevıye degılı tarzı kast edıyorum ama mılletde 9070 ler macler ıphone 15 ler ucusuyo valla forumdaGaripmiş e ozaman son model PC leri ekran kartlarını nasıl alıyorsunuz la çoğunuz öğrenci.
zevk melesesi s24 ultra kullanıyorum vergiler bu kadar yüksek olmasa bi pişmanlıgım yokbu forumdakılerın cogu ogrencı ya da normal bır maas alıyo yanlıs anlasılmasın normal maas derken hanı yenı ıse baslamıs daha ust sevıye degılı tarzı kast edıyorum ama mılletde 9070 ler macler ıphone 15 ler ucusuyo valla forumda