2. El 3080 Tİ Sistem

güzel toplamıssıınz ama bence 3080ti alıyorsanız en azından 2k monitör alın derim ileri dönük

güzel toplamıssıınz ama bence 3080ti alıyorsanız en azından 2k monitör alın derim ileri dönük
monitör olarak 2k olur da kasa 750w bronz yeter mi emin olamadım. Ama mantıken işlemci artı ekran kartı 415w desek anakart filan ne kadar olcak toplasak 600 oluyo

monitör olarak 2k olur da kasa 750w bronz yeter mi emin olamadım. Ama mantıken işlemci artı ekran kartı 415w desek anakart filan ne kadar olcak toplasak 600 oluyo
sıfır 750w gold var hocam o paralara ona bak

iyzco avantajınızda var 500 tl indirim alabilrisiniz ilk alışveriş + yüzde 10 ek indirim alırsıınz

tek tek toplamaktans hazır 3080 ti marka algına bağlı olarak alsan daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

2k tavsiye var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneri
yer konum olarak sahibinden bakabilirsin donanımı değil direk masaüstü model seçip bakabilirsin malzeme kalitesi açısından 3080 ti olmayabilir ama 3080 de bakabilisin veya 3070 ti gibi orası tamamen sende çünkü tek tek toplamak zülüm yaşadığım için gayet iyi bilirim tek seferde almak gayet rahat ve psikolojik olarak iyi oluyor.

Geri