Wraith veya gaminggenden ikisinde de kampanya olduğu için vxe r 1 pro ve l7 pro arasında da kaldım vxenin sensörleri daha iyi ama insanalr hep l7 yi öneriyor onun dışında mouse öneriniz var mi
İkisi aynı mı knk boyut farkı varmıs glb sence hangisini almalıyım![]()
Scyrox V6 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
Her detayın özenle düşünüldüğü, estetiğin fonksiyonellikle harmanlandığı lüks kutu tasarımı, premium deneyimi en üst seviyeye taşıyor.www.gaming.gen.tr
![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Siyah Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
Gamingentr de alın daha ucuz oluyor.![]()
Scyrox V8 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Dediğiniz kampanyaları bu mouselardan birinde yapın fiyatını hak eden mouselardan ek olarak ödeme kısmında conlife kodunu kullanın ek bir indirim daha alırsınız bende kullanıyorum yani çok çok uyguna almış olursunuz
İkisi aynı mı knk boyut farkı varmıs glb sence hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamingentr de alın daha ucuz oluyor.
boyut farkı varİkisi aynı mı knk boyut farkı varmıs glb sence hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gamingentr de alın daha ucuz oluyor.
ASUS ROG STRIX IMPACT III WL modeline bakabilirsin 36.000 dpı 1000 hz ve çok hafif 57 gram olması lazım aynı zaman da Bluetoothlu da kullabiliyorsunWraith veya gaminggenden ikisinde de kampanya olduğu için vxe r 1 pro ve l7 pro arasında da kaldım vxenin sensörleri daha iyi ama insanalr hep l7 yi öneriyor onun dışında mouse öneriniz var mi