2000-3000 bütçe mouse

Hisoka

80+
Reaksiyon skoru
50
Wraith veya gaminggenden ikisinde de kampanya olduğu için vxe r 1 pro ve l7 pro arasında da kaldım vxenin sensörleri daha iyi ama insanalr hep l7 yi öneriyor onun dışında mouse öneriniz var mi

scyrox v6

Wraith veya gaminggenden ikisinde de kampanya olduğu için vxe r 1 pro ve l7 pro arasında da kaldım vxenin sensörleri daha iyi ama insanalr hep l7 yi öneriyor onun dışında mouse öneriniz var mi

Dediğiniz kampanyaları bu mouselardan birinde yapın fiyatını hak eden mouselardan ek olarak ödeme kısmında conlife kodunu kullanın ek bir indirim daha alırsınız bende kullanıyorum yani çok çok uyguna almış olursunuz

İkisi aynı mı knk boyut farkı varmıs glb sence hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğiniz kampanyaları bu mouselardan birinde yapın fiyatını hak eden mouselardan ek olarak ödeme kısmında conlife kodunu kullanın ek bir indirim daha alırsınız bende kullanıyorum yani çok çok uyguna almış olursunuz
Gamingentr de alın daha ucuz oluyor.

İkisi aynı mı knk boyut farkı varmıs glb sence hangisini almalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamingentr de alın daha ucuz oluyor.
boyut farkı var
1747923076360.webp

ASUS ROG STRIX IMPACT III WL modeline bakabilirsin 36.000 dpı 1000 hz ve çok hafif 57 gram olması lazım aynı zaman da Bluetoothlu da kullabiliyorsun

Geri