GAINWARD RTX5070 Ti PHOENIX 39.999,00₺ + İYZCO VAR

Kesinlikle katılıyorum, 9070xt 5070ti dan güçlü 5080den güçsüz veya kafa kafaya bir kart ama arada 20bin lira civarı fiyat farkı var, asla değmez.

MFG işime yaramasa açık ara bu sezonun kazananı AMD derim.
Hocam doğru düzgün inceleme yapan kanallara baksana ? Techowerup, hub gibi.ortalamada 5070 ti rasterda yüzde 5 daha iyi yüzden 20 daha az güç çekerken , RT yüzde 20 daha iyi yüzde 15 daha az guç çekerken ,pt yüzde 50 daha iyi yüzde 15 daha az güç cekerken . Aı performansı daha iyi renderda 2-3 kat daha hızlı ggddr7 var dlss4 rtx mega geometry var daha bissürü ek yazılımsal özellik var .geri sataren işin daha olay. AM en fazla ray tracing ve güç tüketimi önemsemeyen oyuncu kitlesinden devam ediyor değişen bişey olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizin beyniniz yanmış sadece fanboysunuz

Kart 5070tidan yüksek segmentte sabaha kadar konuşun 5070ti AMD karşılığı 9070 olabilir ancakAlıntıyı görüntüle

Hocam undervolt sadece 9070xt ye özgü değil 5070ti ile de çok iyi kazanımlar elde edilebilir. Yani oc li kartla stock kart karşılaştırmamak gerek. Oc ye oc stoğa stok . Ayrıca cyberpunk da RT olmadan test etmek pek gerçekçi değil.

Güzel kart düsüyo ama nakit buna kim 40k bagliycak
Ben 9070xtyi 32kya 6 taksit+
1k kart puan kamp ile aldım

9070xt parası derken 9070xt bundan üst bir kart
RT performansından mı başlasam MFG'den mi diğer Nvidia teknolojilerden mi
NEYSE onlar ekstra olsun zaten 5070 Ti genel ortalamada RT'siz ve MFG'siz bile 9070XT'den net şekilde güçlü.
Kaynak ne diye sorarsan? ben ve diğer tüm global kanalları açıp izle ne idüğü belirsiz kaynakları değil.

Sizin beyniniz yanmış sadece fanboysunuz

İyi ki AMD var, iyi ki... Koçum AMD, Nvidia Terbiyecisi 🥹

Şu lafları söyleyen birinin nasıl Nvidia fan boyu falan olmasını düşünüyorsun? :D Kasamda da RX 9070 XT var üstelik 🥹 RT açtığımda kartım eski kartım RTX 2060 Gaming Z'den farksız performans veriyor, yalan mı söyleyeyim hocam, evet kartım 5070 TI'den bile daha iyi mi diyim, ne diyim? Ben deyince de olsa bari...

Şu lafları söyleyen birinin nasıl Nvidia fan boyu falan olmasını düşünüyorsun? :D Kasamda da RX 9070 XT var üstelik 🥹 RT açtığımda kartım eski kartım RTX 2060 Gaming Z'den farksız performans veriyor, yalan mı söyleyeyim hocam, evet kartım 5070 TI'den bile daha iyi mi diyim, ne diyim? Ben deyince de olsa bari...
Neden iade etmediniz yada şuan satıp 2060 ın bir üst modelini neden almıyorsunuz madem 2060dan kötü ?

9070xt parası derken 9070xt bundan üst bir kart
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Asıl fanboy sensin, bu forumda AMD yi öven fanbuydur, gözle görülen şeyi övmek fanboyluk değil tavsiyedir sizi düşünüyoruz paranızı çöpe atmayın diye uğraşıyoruz ama siz inatla kazık yemek istiyorsunuz, siz inatla çamur görüntü görmek, ve %5-10 fps farkı için koskoca NVIDIA avantajları çöpe atacak kadar değişik birşeysiniz artık nesiniz onuda bilmiyom yıllardır söylemekten dilimde tüy bitti, ben hayatımda bu kadar insanları düşünmedim olm, bu forumda düşündüğüm kadar kimsenin iyiliğini istemedim bu kadar ama hala inatla AMD AMD.

Bide öyle bir yazmışşın ki bir üst seviye kart sanırsın 9070XT %70 fark koyuyor kas gücünde, eğer öyle olsaydı zaten hepimiz o kartı önerirdik, kendine bir limit koyman lazım mesela NVIDIA da 70 fps alıyorsan AMD de 75 80 alıyorsan bu durumda AMD mi alırsın? alırsan manyağın tekisin, çünkü 5 fps yi gözün bile anlamaz, aradaki farkın en az %30 %50 olması lazım ki rakip karta yönelirsin.

1748103276894.webp

Son düzenleme:
Neden iade etmediniz yada şuan satıp 2060 ın bir üst modelini neden almıyorsunuz madem 2060dan kötü ?

Hocam tartışmanın gereği var mı gerçekten? 5070 TI parasına ben 9070 XT ve 7800x3D aldım çünkü. Bu kadar basit. RT açmadan kullanıyorum kartı. Açtığımda performans yerlerde geziyor. Bunu bilerek aldım zaten, belki bilmeden alsaydım iadeyi düşünürdüm evet.

Parası olan 5070ti alıp geçer boşuna tartışmayın taksit avantajı var diye 9070xt uyguna geliyor 33'e 34 iyi modellerı var.

Hocam tartışmanın gereği var mı gerçekten? 5070 TI parasına ben 9070 XT ve 7800x3D aldım çünkü. Bu kadar basit. RT açmadan kullanıyorum kartı. Açtığımda performans yerlerde geziyor. Bunu bilerek aldım zaten, belki bilmeden alsaydım iadeyi düşünürdüm evet.
Tartısmıyorum sadece satıp daha iyi kart alabilirsiniz onu demek istedim madem çöp

Yıllardır sırasıyla rx 580, rx 6700xt ve 7800xt kullanmış bir amd kullanıcısı olarak artık driver problemlerinden ve fsr dan yılmış durumdayım ve şu anki kartım rtx 5070 ti ile nvidianın ölüsü driverlarla birlikte amd ye göre çok daha memnunum.

Kaynak: hindistan kanalı

Mfg last of us a bile geldi amd alırsan rt de açamazsın online oyunlarda rt de var gta 6 çıktıgın da sen rt açarsan 9070xt ile 5fps alırsın😂
en zeki nvidiacı ve profili...

RT performansından mı başlasam MFG'den mi diğer Nvidia teknolojilerden mi
NEYSE onlar ekstra olsun zaten 5070 Ti genel ortalamada RT'siz ve MFG'siz bile 9070XT'den net şekilde güçlü.
Kaynak ne diye sorarsan? ben ve diğer tüm global kanalları açıp izle ne idüğü belirsiz kaynakları değil.
Hocam elimde 1 adet 5070ti var 1 adette 9070xt var ben bunu aynı donanıma takarak hiç video kesmeden video şeklinde çekeceğim fpsleride paylaşacağım ben dediğimi kanıtlarsam bana ne vaat ediyorsunuz?

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Asıl fanboy sensin, bu forumda AMD yi öven fanbuydur, gözle görülen şeyi övmek fanboyluk değil tavsiyedir sizi düşünüyoruz paranızı çöpe atmayın diye uğraşıyoruz ama siz inatla kazık yemek istiyorsunuz, siz inatla çamur görüntü görmek, ve %5-10 fps farkı için koskoca NVIDIA avantajları çöpe atacak kadar değişik birşeysiniz artık nesiniz onuda bilmiyom yıllardır söylemekten dilimde tüy bitti, ben hayatımda bu kadar insanları düşünmedim olm, bu forumda düşündüğüm kadar kimsenin iyiliğini istemedim bu kadar ama hala inatla AMD AMD.

Bide öyle bir yazmışşın ki bir üst seviye kart sanırsın 9070XT %70 fark koyuyor kas gücünde, eğer öyle olsaydı zaten hepimiz o kartı önerirdik, kendine bir limit koyman lazım mesela NVIDIA da 70 fps alıyorsan AMD de 75 80 alıyorsan bu durumda AMD mi alırsın? alırsan manyağın tekisin, çünkü 5 fps yi gözün bile anlamaz, aradaki farkın en az %30 %50 olması lazım ki rakip karta yönelirsin.

Alıntıyı görüntüle
Şair burda neyi övdü şimdi

Geri