GAINWARD RTX5070 Ti PHOENIX-S

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
33

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında çok bir performans veya soğutma farkı var mı ?

Phoenix S modelini kullanmaktayım, S ibaresi Slim olduğunu belirtiyor, furmark testinde en fazla 71 derece gördüm, normal versiyonun da bildiğim kadarıyla vapor chamber var diye hatırlıyorum, fanları biraz sesli diyebilirim ayriyeten, ( silent bios modunda sessiz ) coilwhine yok kartta, cuma günü bulabilirsen incehesap üzerinden alabilirsin. kart ile sorun yaşarsanız mesajımı alıntılama yapabilirsin hocam, çünkü kartta baya bir sorun yaşadım ilk zamanlar da, siyah ekrana düşme, display port sorunu, bios gen4 switch vb. fakat çözülmeyecek sorunlar değil, ufak ufak deneme yanılma yöntemi ile çözülebiliyor.

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında çok bir performans veya soğutma farkı var mı ?
Gainward daha serin bir kart.

Gainward - S modeli daha mı serin INNO dan ?
S biraz daha önce diye biliyorum. Sıcaklık olarak hala daha iyidir bence inno'dan. 5000 serisi zaten çok ısınan kartlar değil. İnno'nun rakamları fazla bence.

S biraz daha önce diye biliyorum. Sıcaklık olarak hala daha iyidir bence inno'dan. 5000 serisi zaten çok ısınan kartlar değil. İnno'nun rakamları fazla bence.
Gaming gecesinde 38k ya düşüyor sanırım Phoenix S modeli o fiyatlardan almak mantıklı o zaman

Gaming gecesinde 38k ya düşüyor sanırım Phoenix S modeli o fiyatlardan almak mantıklı o zaman
38'e güzel fiyat. Ben Colorful almıştım 39'a Gaming gecesinden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri