Maksimum Bilgisayar RTX 5070 Ti alınır mı ?

Jay00

80+
Reaksiyon skoru
38
Selamlar, maksimum bilgisayar ne kadar güvenilir ismini daha önce çok duymadım, bu iki kart aynı diye biliyorum ama sitedeki fiyatları niye böyle bilgisi olan var mı ?
Bu siteden ekran kartı alınır mı ?

Selamlar, maksimum bilgisayar ne kadar güvenilir ismini daha önce çok duymadım, bu iki kart aynı diye biliyorum ama sitedeki fiyatları niye böyle bilgisi olan var mı ?

Attığın linkteki kartların fiyatının farklı olmasının sebebi birinin düz model diğerinin fabrika çıkışlı overclocklu model olması.
Hiç duymadım belki güvenilirdir ama bence hiç bulaşma.

Bu aşağıdakilerden birini alabilirsin.

En alttaki Gigabyte OC model, Amazon.com.tr satıcılı. Diğerleri düz model OC ibaresi göremedim. %5-7 civarı belki %10 daha performanslı olabilir.

Attığın linkteki kartların fiyatının farklı olmasının sebebi birinin düz model diğerinin fabrika çıkışlı overclocklu model olması.
Hiç duymadım belki güvenilirdir ama bence hiç bulaşma.

Bu aşağıdakilerden birini alabilirsin.

En alttaki Gigabyte OC model, Amazon.com.tr satıcılı. Diğerleri düz model OC ibaresi göremedim. %5-7 civarı belki %10 daha performanslı olabilir.
Sinerjinin o malum olayını 2 - 3 gün evvel önce öğrendim açıkçası bir şey almaya tedirginim yoksa Gamingpro modelini alıcaktım.

Bu kartla gigabyte'ın performansı aynı sanırım değil mi bu da OC lu direkt.

Sinerjinin o malum olayını 2 - 3 gün evvel önce öğrendim açıkçası bir şey almaya tedirginim yoksa Gamingpro modelini alıcaktım.

Bu kartla gigabyte'ın performansı aynı sanırım değil mi bu da OC lu direkt.
OC muş evet başlıklara baktığım için görmedim görselde kutuda OC ibaresi yer alıyor.

OC muş evet başlıklara baktığım için görmedim görselde kutuda OC ibaresi yer alıyor.
PNY'yi önerir misiniz peki indirimde 39K ya düşüyor sanırım. Markayı daha önce duymadım soğutması vs nasıl bilmiyorum

PNY'yi önerir misiniz peki indirimde 39K ya düşüyor sanırım. Markayı daha önce duymadım soğutması vs nasıl bilmiyorum
Soğutması güzel, Sinerji'nin ne olayı olmuş, ben pek takip etmiyorum.

40K ya PNY varken gerek yok bunlara.

Öneririm hocam iyidir, Palit, PNY, Galax fiyatlarını hakediyorlar.

Soğutması güzel, Sinerji'nin ne olayı olmuş, ben pek takip etmiyorum.
Ama kendi fikrimi de belirteyim 40k verirken 5k dan kaçınmazdım amazondan alırdım. Diğer hepsi iade etmek istersen sorun çıkartır ya da bekletir. Amazon da 30 gün iade hakkın var ve sorun çıkmaz. Kart performanslarını kıyaslarsak bilemedim, normalde bu generasyon gigabyte sff kartlara çok yöneldi bu kart sff bulunuyor diye hatırlıyorum ve kontrol ettim daha yeni non-sff olarak çıkarmışlar sanırım. SFF small form factor, yani küçük buildler için uzunluk kalınlık fark ediyor bu da soğutma performansına etki ediyor ama bu sff değilse iyi.

Youtube'a sinerji ekran kartı rezilliği gibi bir şey yazarsanız çıkıyor. Bende kaçırmışım yeni öğrendim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
He yeni bir olay değil dimi? Bir tane ytuberi hatırlıyorum amd kart beyaz kart? Sorun yaşamış muadili göndermiyorlar fln

Eğer o ise o videoyu en az 1.5 yıl önce izledim, yeni bir olay sandım. Dün denk geldim biri YouTube kanalını kapatmış ben yeni öğreniyorum sosyal medyadan o kadar uzağım 😂

Dün dediğim de bu gece öğrendim 😂

He yeni bir olay değil dimi? Bir tane ytuberi hatırlıyorum amd kart beyaz kart? Sorun yaşamış muadili göndermiyorlar fln

Eğer o ise o videoyu en az 1.5 yıl önce izledim, yeni bir olay sandım. Dün denk geldim biri YouTube kanalını kapatmış ben yeni öğreniyorum sosyal medyadan o kadar uzağım 😂

Dün dediğim de bu gece öğrendim 😂
Baya skandal bir olay bana göre özellikle mailde ki iletişim kısmı...

Dediğim gibi ben sinerji, gaming gen fln önermiyorum, kolay iade butonları da yoktu sanki? Direk iğreltim var.

Baya skandal bir olay bana göre özellikle mailde ki iletişim kısmı...
Evet bende tam onu diyecektim, mail ile iade ne ya diğerlerinde hep sistem ile bir butonla iade başlatıyorsun napim mail atmayı. Kart sff değilse amazondan al geç, sff değilse yeni çıkmıştır. Bir müşteri hizmetlerine sormak lazım.

Geri