¥usuff
80+ Silver
youtube da şu an ne izliyor?Akıllıca.
youtube da şu an ne izliyor?Akıllıca.
Barış özcan açtım 2 dk sonra baktım yine bir malı açmış challange videosu izliyor.Barış Özcan izlesin en azından doğru cümle kurmayı düşünmeyi öğrenir.
Şu an babam evde değil. Ondan bişe izleyemiyor.youtube da şu an ne izliyor?
baban evde olunca hangi oyunları izliyor? hangi oyunları izliyorsa onu oynat youtube u da sil bir baktım youtube silinmiş ben silmedim de sonra bak senin izlediğin youtuburun oynadığı oyunu buldum de.Barış özcan açtım 2 dk sonra baktım yine bir malı açmış challange videosu izliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an babam evde değil. Ondan bişe izleyemiyor.
Roblox oynamasını söylerim bide minecraft indiririm. İnşallah bunları oynar.baban evde olunca hangi oyunları izliyor? hangi oyunları izliyorsa onu oynat youtube u da sil bir baktım youtube silinmiş ben silmedim de sonra bak senin izlediğin youtuburun oynadığı oyunu buldum de.
Yemin ederim benimki de aynı.Kardeşim şu an 10 yaşında ve çok kötü kanallarla boşa zaman geçiriyor. Onu youtube platformundan alı koymayı denedim ama olmadı. Ters tepti. Sonra neden ona daha iyi kanallar bulmuyorum dedim.
Kendisi bir kız ve bu kanalları izlediği için eğitimlerinden geri kalıyor.
İzlediği kanallar:
Dila kent
Han kanal
Meryem can
gibi boş kanallarla zaman geçiriyor.
Not: TV kanalı önermeyin .d
Relaxing end izlesinKardeşim şu an 10 yaşında ve çok kötü kanallarla boşa zaman geçiriyor. Onu youtube platformundan alı koymayı denedim ama olmadı. Ters tepti. Sonra neden ona daha iyi kanallar bulmuyorum dedim.
Kendisi bir kız ve bu kanalları izlediği için eğitimlerinden geri kalıyor.
İzlediği kanallar:
Dila kent
Han kanal
Meryem can
gibi boş kanallarla zaman geçiriyor.
Not: TV kanalı önermeyin .d