Neler Yeni

0-7000 kulaklık önerisi

Hyperx cloud 2 aldım 930 TL'ye cızırtı sesi olduğu için değişim yapacaktım sistemde çıkmıyormuş değişim siz satın alın aradaki fiyat farkını öderiz dediler iade olduktan sonra satıcının amazon türkiye olması lazım dediler sonradan söylediler ve şuan amazon türkiye stoklarına gelmesini bekliyorum 1430 tl vermem tekrardan o kulaklığa 1 2 aya gelirse 930 TL'ye satın alıcam gelmezse almışken kaliteli kulaklık alacam yayın da açıyorum konfor önemli coğu yayıncıda steelseries arctis serisini görüyorum arctisin en iyi serisi arctis nova pro wireless mi alınır mı yada prosu 9 falan mikrofon olarak da hyperx quadcast düşünüyorum başka iyi öneri çıkmazsa

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hyperx cloud 2 aldım 930 TL'ye cızırtı sesi olduğu için değişim yapacaktım sistemde çıkmıyormuş değişim siz satın alın aradaki fiyat farkını öderiz dediler iade olduktan sonra satıcının amazon türkiye olması lazım dediler sonradan söylediler ve şuan amazon türkiye stoklarına gelmesini bekliyorum 1430 TL vermem tekrardan o kulaklığa 1 2 aya gelirse 930 TL'ye satın alıcam gelmezse almışken kaliteli kulaklık alacam yayın da açıyorum konfor önemli coğu yayıncıda steelseries arctis serisini görüyorum arctisin en iyi serisi arctis nova pro wireless mi alınır mı yada prosu 9 falan mikrofon olarak da hyperx quadcast düşünüyorum başka iyi öneri çıkmazsa
Hyperx quadcast iyidir arctis nova proda aşırı iyi kulaklık ama o para verilir mi tartışılır

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen varsa mikrofon olarak bunu öneririm:
ekledim reis bütçe sorun değil çalışıyorum almışken en iyisini alayım diyorum zam geliyor falan kulaklık da kararsızım ama 7 8 k verilir mi diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hyperx quadcast iyidir arctis nova proda aşırı iyi kulaklık ama o para verilir mi tartışılır
arctis serisinin en iyisi arctis nova pro wireless mi https://pckolik.com/urun/steelseries-arctis-pro-kablosuz-kulaklik-siyah/?ref=akakce&v=1.29.3 bununla çok farkı varmı

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ekledim reis bütçe sorun değil çalışıyorum almışken en iyisini alayım diyorum zam geliyor falan kulaklık da kararsızım ama 7 8 k verilir mi diye
Valla bende Arctis 9 + yukarda ki Røde Miki alacağım. Sesi çok temiz veriyor, Quadcast'den daha iyi.
Bütçen varsa kesinlikle verilir. Arctis'i rahatlığı için tercih edebilirsin.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bende Arctis 9 + yukarda ki Røde Miki alacağım. Sesi çok temiz veriyor, Quadcast'den daha iyi.
Bütçen varsa kesinlikle verilir. Arctis'i rahatlığı için tercih edebilirsin.
knk iyice araştırdın mı mesela arctis 9 a 4k vermektense 5700e arctis pro almak daha mantıklı değil mi ?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
knk iyice araştırdın mı mesela arctis 9 a 4k vermektense 5700e arctis pro almak daha mantıklı değil mi ?
Arctis Pro derken Hires'i kast ediyorsan, kablolu olduğu için bakmadım. Kablolu kulaklık tercih etmiyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
https://pckolik.com/urun/steelseries-arctis-pro-kablosuz-kulaklik-siyah/?ref=akakce&v=1.65.5 bunu dedim 1.7k ekleyip bunu almak daha mantıklı değil mi yoksa arctis 9 alınır mı
Hiç bilmiyorum 1.7K az para değil. Arctis 9'da yeterli bir kulaklık.
İnternette Pro'yu bayağı övmüşler, tek kötü yanının üst kısmının malzeme kalitesi olduğunu söylemişler.
Şunu şöyle bırakayım:

OrkunJJ

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,162
Üyeler
171,311
Son üye
Ahmet_Çelik