0 bilgisayara Windows 10 nasıl kurulur

denizz21

80+
Reaksiyon skoru
28
Arkadaşlar gaminggen den hazır bir sistem aldım
Hala elime ulaşmadı ama diğer çevre birimlerin hepsi hazır sadece kasanın gelmesini bekliyorum o da 2 3 güne gelecek
Fakat bilgisayarı açtığımda windowsu nasıl kurmam lazım bunu bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen

Anlatarak olmaz şefim zor olur bilmeyen adam için, sen en iyisi youtube dan video aç tertemiz görsel olarak yap yüklemeni hayırlı olsun sistemin de.

Windows 11 flash bellek hazırlama ve kurulumu için yardımcı olacak video.

Windows 11 kurmanı öneririm, Windows 11 İso dosyasını indir.

Rufus programını indir.

Sağlamlisans sitesi üzerinden Windows 11 Home Oem key satın al ve kurulum yaparken gir.

kurulu geliyor zaten ggenden ben mi yanlış biliyorum?

Anlatarak olmaz şefim zor olur bilmeyen adam için, sen en iyisi youtube dan video aç tertemiz görsel olarak yap yüklemeni hayırlı olsun sistemin de.
Teşekkür ederim öyle mi yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurulu geliyor zaten ggenden ben mi yanlış biliyorum?
Yok ya gelmiyo bence

Windows 11 flash bellek hazırlama ve kurulumu için yardımcı olacak video.

Windows 11 kurmanı öneririm, Windows 11 İso dosyasını indir.

Rufus programını indir.

Sağlamlisans sitesi üzerinden Windows 11 Home Oem key satın al ve kurulum yaparken gir.

Windows 11 paralı değil mi

Teşekkür ederim öyle mi yapayım

Yok ya gelmiyo bence

Windows 11 paralı değil mi
Kral w10 dan şaşma. Daha w11 in yiyeceği ekmek sayısı çok. Tabii sana kalmış, tercih senin. Windows yüklemek için öncelikle bir usb belliğin olması gerekiyor. Usb ye w10 kurulum dosyalarını indirdikten sonra kuracağın bilgisayara usb yi tak. Ardından boot ayarlarına girmek için anakartın bios tuşuna (dell, f12,f11,f5, vs gibi tuşlara var. Ekran açılırken genelde sağ alt veya sol altta yazıyor tuş) Biosa girdikten sonra bir kaç ayar yapman gerekiyor. Buraya geldikten sonra yazarsan detaylarını anlatayım

Kral w10 dan şaşma. Daha w11 in yiyeceği ekmek sayısı çok. Tabii sana kalmış, tercih senin. Windows yüklemek için öncelikle bir usb belliğin olması gerekiyor. Usb ye w10 kurulum dosyalarını indirdikten sonra kuracağın bilgisayara usb yi tak. Ardından boot ayarlarına girmek için anakartın bios tuşuna (dell, f12,f11,f5, vs gibi tuşlara var. Ekran açılırken genelde sağ alt veya sol altta yazıyor tuş) Biosa girdikten sonra bir kaç ayar yapman gerekiyor. Buraya geldikten sonra yazarsan detaylarını anlatayım
Peki USB var da içine o dosyaları nasıl indirecem internet kafeye mı gitsem nerden indirecem

Geri