Peki sen ne dersen odurArabaya sorunlu demedim (Belki demiş olabilirim.) kullanan kuzenim gayet memnun ama 0 fFiat egea vs. 2. El honda dersek Fiat Egea tercih ederim.
Çokta büyük sorunlar değil zaten.
Yarışmana gerek yokHonda yı severim iyi marka
Senin burda koltukları deforma oluyor ve en komiği koku tutuyor diye arabaya sorunlu demen çok komik :d
Düşünsene dünyanın en kusursuz üreticisinin arabasına koku tutuyor diye sorunlu demen
Aşırı iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pistte yarışmayacağız birader
Bizimkiler nasıl gazlıyor sorabilirmiyim ?Yarışmana gerek yok
Türk gençleri gazlamak için alıyor bunu hesaba kat .gazlarkende neredeyse çöpleri çıkıyor
Gazlamakta sıkıntı yok bizimkiler adam gibi gazlamıyor
2007 model arabaya o kadar para verilmez. Ben daha bir ay önce o fiyata 2017 model Duster sattım. 14 yıllık araç yani. Egea al bence.Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bir arkadaşım alacak
Sizce hangisi ?
Alınan arabaya tüp takılacak
O yüzden sorunsuzluk ve motor kalitesi çok önemli
Bence sıfır araba çok daha mantıklı. Her ne kadar Honda olsada bence 2007 model araba ile 2020 model araba karşılaştırmak saçma olur bence. Güvenlik açısından da Egea bence.Honda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bir arkadaşım alacak
Sizce hangisi ?
Alınan arabaya tüp takılacak
O yüzden sorunsuzluk ve motor kalitesi çok önemli
Adamlar 1 2 3 4 yapıyor gazlarken bizimkilerBizimkiler nasıl gazlıyor sorabilirmiyim ?