Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ben olsam egea alırdım, arada 13 yıl var arkadaşlar az değil
Arabanın motoru yorulmuş, bir süre sonra arıza çıkarmaya başlarBana kalırsa Honda alırsa daha iyi.
Kral honda bu zırt bırt arıza yapmazArabanın motoru yorulmuş, bir süre sonra arıza çıkarmaya başlar
Bana kalırsa Egea'dan iyidir. Motor olarak, konfor olarak, estetik olarak.Arabanın motoru yorulmuş, bir süre sonra arıza çıkarmaya başlar
Honda s2000 ile dün yolda kaldım -_-Kral honda bu zırt bırt arıza yapmaz
Aynen bende öyle düşünüyorumBana kalırsa Egea'dan iyidir. Motor olarak, konfor olarak, estetik olarak.
Honda tabikideHonda Civic Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Honda Civic fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Fiat Egea Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Fiat Egea fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Bir arkadaşım alacak
Sizce hangisi ?
Alınan arabaya tüp takılacak
O yüzden sorunsuzluk ve motor kalitesi çok önemli
Sen kaldın diye tüm honda lar kalacak değil yaHonda s2000 ile dün yolda kaldım -_-
Sıkıntı şu benim arabam değil, kiralıktı ve o araba da daha önceden kullanılmış, ilandaki gibi. Genel olarak bilirsiniz civic kullananlar da zaten STUTTUT yapmayı severler. Yıpranmış araba(14 yaşında zaten) her saniye arıza yapmaya açıktırSen kaldın diye tüm honda lar kalacak değil ya
Araban bozuksa biz ne yapabiliriz
Sen öyle diyorsan öyledirSıkıntı şu benim arabam değil, kiralıktı ve o araba da daha önceden kullanılmış, ilandaki gibi. Genel olarak bilirsiniz civic kullananlar da zaten STUTTUT yapmayı severler. Yıpranmış araba(14 yaşında zaten) her saniye arıza yapmaya açıktır
Honda? Sorun? Hahahah0 fiat almak en mantıklısı tabii ki,honda bir süre sonra sorun çıkartabilir.