Kesinlikle 0 S24+ sebebi cokarkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
bence cok iyi denk geldigini dusunyorum pili orjinaliyle degişem bile 45 e geliyor daha once hic iphone kullanmadim bu arada hevesim var ama bilemiyorum cok kararsızımKesinlikle 14 Pro Max. 40K gibi bir fiyata nimet.
meselaKesinlikle 0 S24+ sebebi cok
Bende aynı senin gibi arada kaldım. 14 pro'yu 45K'ya aldım. Sana sunulan iphone cihaz eğer orjinal ve tertemiz olduğunu biliyorsan kapmanı tavsiye ederim. Nedense bana fiyat olarak çok ucuz geldi. Benim iphone alma nedenim ise tekrar satacağım zaman samsung'a göre daha az fiyat kaybı yaşayıp satabilmekti he bide popüler kültürün köleliğide var işin içinde, eski telefonum xioami idi.arkadaslar 40 k ya 0 s24 plus mu yoksa 2. el tertemiz 87 pil 1 bucuk yil kullanilmis iPhone mi bu aksam s 24 plus alicaktim karsima boyle firsat cikti satan kisi tanidik
ben de şu an kacak xiomi kullanıyorum 2 bucuk yildir buyuk ihtimalle 40 k teklif edicem kabul ederse alicam ki zaten al git senin olsun diyor adam tanidigim oldugu icin o da 16 pm ue gececekmis ondan dolayi veriyorBende aynı senin gibi arada kaldım. 14 pro'yu 45K'ya aldım. Sana sunulan iphone cihaz eğer orjinal ve tertemiz olduğunu biliyorsan kapmanı tavsiye ederim. Nedense bana fiyat olarak çok ucuz geldi. Benim iphone alma nedenim ise tekrar satacağım zaman samsung'a göre daha az fiyat kaybı yaşayıp satabilmekti he bide popüler kültürün köleliğide var işin içinde, eski telefonum xioami idi.