bence şansın varsa direkt bırak bir anda gider felan önemli bilgilerin varsa uğraşırsın sıkıntı olurAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kolay gelsin benim emektar ssd im smarttaki verilerde %0 sağlığa sahip sizce bunun yerine yenisini almalı mıyım yoksa ne zaman intihar ederse o zaman mı alayım bir sakıncası olur mu
3 yıldır bilgisayarımda hiç mavi ekran yemedim allah göstermesinbence şansın varsa direkt bırak bir anda gider felan önemli bilgilerin varsa uğraşırsın sıkıntı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim %50 sağlığı kalan ssd nadiren mavi ekran veriyordu bu %0 olmasına rağmen bişey olmuyorsa şaşırdım
evet orda da 0nası mümkün olabilir ya kaç yıllık ki bu cihaz
crystaldiskinfo da da aynı 0 mı ?
nası mümkün olabilir ya kaç yıllık ki bu cihaz
crystaldiskinfo da da aynı 0 mı
4 yıl oldu işte 12300 saat açık kalmış0 a indikten sonra da baya bi çalışıyor diyolar ama istersen riske atma 1tb 970 Evo plus al amazondan
Kaç yıldır kullanıyorsun bunu
tüm gerekli verilerini yedekle, intihar eden kadar kullanAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar kolay gelsin benim emektar ssd im smarttaki verilerde %0 sağlığa sahip sizce bunun yerine yenisini almalı mıyım yoksa ne zaman intihar ederse o zaman mı alayım bir sakıncası olur mu
Git bi tane 970 Evo plus al, 4 sene kullanmışsın daha zorlama3 yıldır bilgisayarımda hiç mavi ekran yemedim allah göstermesin
evet orda da 0
4 yıl oldu işte 12300 saat açık kalmış