Yasak değil, korsan oyun linki yasak.blu tv ilk ay ücretsiz diye biliyorum kaldırmış olabilirler diğer yol korsan oluyor öneremem yasak çünkü
Dizibox gibi sitelerde ücretsiz bulabilirsin.01 adanayı ücretsiz nereden izleyebilirim?
İlk sezonlar gerçekten öyle, ilerledikçe kaliteli oldu. Mesela sokağın çocukları, kıyma. Ben iki diziyi de beğendim. Yapım, çekim başarılı.Konuyla alakasız. İzlemeni tavsiye etmem. Milyarlarca daha iyi yapım vardır. Dili türkçe onları sayarsak 10larca vardır.
Knk yanlış anlama ama adı sokağın çocukları olan oyuncuları sokaktan toplanmış insanlar olan bir dizi ne kadar kaliteli olabilir? Bu ülkede Kv, ezel, aşk-ı memnu, avrupa yakası son zamanlardan örnek vermem gerekirse Şahsiyet gibi işler yapıldı. Daha sayamadığım bir sürü kaliteli iş vardır. Zamanımı 01 sokağın çocukları gibi dizileri izlemeye ayırmazdım açıkçası.İlk sezonlar gerçekten öyle, ilerledikçe kaliteli oldu. Mesela sokağın çocukları, kıyma. Ben iki diziyi de beğendim. Yapım, çekim başarılı.
İzlenmeyecek kadar kötü değiller aslında. Ayrıca bahsettiklerin eski sonuçta. Nf&chill en iyisi, Türk yapımı güzel şeyler çok nadir.Knk yanlış anlama ama adı sokağın çocukları olan oyuncuları sokaktan toplanmış insanlar olan bir dizi ne kadar kaliteli olabilir? Bu ülkede Kv, ezel, aşk-ı memnu, avrupa yakası son zamanlardan örnek vermem gerekirse Şahsiyet gibi işler yapıldı. Daha sayamadığım bir sürü kaliteli iş vardır. Zamanımı 01 sokağın çocukları gibi dizileri izlemeye ayırmazdım açıkçası.
leyla ile mecnunKnk yanlış anlama ama adı sokağın çocukları olan oyuncuları sokaktan toplanmış insanlar olan bir dizi ne kadar kaliteli olabilir? Bu ülkede Kv, ezel, aşk-ı memnu, avrupa yakası son zamanlardan örnek vermem gerekirse Şahsiyet gibi işler yapıldı. Daha sayamadığım bir sürü kaliteli iş vardır. Zamanımı 01 sokağın çocukları gibi dizileri izlemeye ayırmazdım açıkçası.
Eski olduklarının ben de farkındayım ama kaliteli iş her zaman kaitelidir zamansızdır. Eski dizilerle şimdikiler arasında uçurum var sadece bizim ülkede değil dünyada (Şahsi görüşümdür). Dizi, film, kitapları popülerken izlemek,okumak arkadaşlarla tartışmak çok daha farklı haklısın. Sırf 1990-2010 arası yapımları zamanında izlemek için bile daha erken doğmak isterdim. Çünkü çoğu zamanın ötesinde çok kaliteli işler. Piyada tonla süper kahraman dizisi var ama bana hiçbiri batman 3lemesinin tadını vemiyor. Fantastik yapımlar da Lotr ve harrt poter a yaklaşamıyor bence. Düşünsene yüzüklerin kardeşliğini 2001de sinemada izliyosun .İzlenmeyecek kadar kötü değiller aslında. Ayrıca bahsettiklerin eski sonuçta. Nf&chill en iyisi, Türk yapımı güzel şeyler çok nadir.
Yakamoz S-245 tavsiye ederim bu arada.