Death Mark
80+ Bronze
Arızalı mal gönderdikleri bile olmuş, bugün forumda gördüm.incehesap bile her gün zam yapıyor alacaktım vazgeçtim ben
Arızalı mal gönderdikleri bile olmuş, bugün forumda gördüm.incehesap bile her gün zam yapıyor alacaktım vazgeçtim ben
Cuma gününü bekliyim her hafta incehesapta başka sitelerde varmı böyle günler takip edeceğimizArızalı mal gönderdikleri bile olmuş, bugün forumda gördüm.
HaklısınSize bir sır vereyim.
Haziran ayı başı, Kasım sonu ve yılbaşı günleri dışında sistem toplamaya çalışmayın. Bu 3 zaman aralığında genellikle dolar kuru ve fiyatlar sakin kalıyor.
Bildiğim kadarıyla %100 kesin olarak belli bir günde ürünlere indirim yapılmıyor. Bu süreç sabit değil değişken. Takip etmek gerekiyor.Cuma gününü bekliyim her hafta incehesapta başka sitelerde varmı böyle günler takip edeceğimiz
aslında İncehesap her cuma çok güzel indirimler yapıyor 1 ay boyunca takip etsen orayı mükemmel bir sistem çıkabilir hemde abdullah abinin topladıklarından bile indirimli olurCuma gününü bekliyim her hafta incehesapta başka sitelerde varmı böyle günler takip edeceğimiz
Ben de pc almak istiyorum elimdeki pc de hiçbir oyun oynanmıyor . Ama sonradan pişman olmamak için sabrediyorum Dolar virüs bitmeyene kadar her şey düzene girmeyene kadar düşmezDaha 1 hafta öncesine göre fiyatlarda minimum her parça için 150-1000 tl arasında net artış var şuan pc toplamak saçmalık mıdır fiyatlar düşer mi ne zaman alalım sizce varmı tavsiye?
incehesapın cuma indirimlerinden bulabilirsin bir kartbende pc topluyodum işlemci , ram , anakart hazır dolar uçtu ekran kartı alamadım.
nolucak bu dolar.