Kasa psu önerirmisin bana şu corsair icue 220 beyaz cok hoşuma gitti başka ne olabilirana kart/ram/işlemci/psu/kasa
sharkoon tg5 aldım gerçekten güzel bir kasaKasa psu önerirmisin bana şu corsair icue 220 beyaz cok hoşuma gitti başka ne olabilir
Hocam dolar kurunu hiçbir zaman tahmin edemes siniz.Daha 1 hafta öncesine göre fiyatlarda minimum her parça için 150-1000 tl arasında net artış var şuan pc toplamak saçmalık mıdır fiyatlar düşer mi ne zaman alalım sizce varmı tavsiye?
Arada bir şaşırtıcı indirimler söz konusu olabiliyor. Hemen içimizi karartmamak gerek.çok fazla düşüş olmaz artık ortalama iner dolar kolay kolay düşmez artık
Ucuza parça nasıl toplarım senceHocam dolar kurunu hiçbir zaman tahmin edemes siniz.
Şu zaman kesin düşer kesin bu tarihte almalıyım demek biraz saçma olur...
Paranız ne zaman hazırsa almanızı tavsiye ederim zira daha da artarsa 'keşke zamanında alsaydim' dersiniz.
Ben itopya da stokların tükenmesi sonucu parçaları tek tek ve daha uygun fiyata Trendyol üzerinden aldım.
Öyle bir şeyin olması bence biraz zor millet stokları bitiriyor ?Kimse almazsa öyle de bir düşerki o fiyatlar ürünler ellerinde kalır
şuan satışlar ciddi miktarda arttı hepsiburada ile en son konuştuğumda yoğunluktan dolayı kargo firmasını bile değiştirdilerKimse almazsa öyle de bir düşerki o fiyatlar ürünler ellerinde kalır
Ucuza parça nasıl toplarım sence